«Σήμερα θα μείνω ορφανός από πατέρα...» - Βυθισμένος στο πένθος ο Βαλάντης

Η πρώτη του ανάρτηση μετά τον θάνατο του μπαμπά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες, την Τρίτη 28/3 συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ο Βαλάντης, ο αγαπημένος τραγουδιστής, βυθίστηκε στο πένθος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Η είδηση ανακοινώθηκε μέσα από το προφίλ του αδερφού του στο Instagram (δείτε εδώ ποιος είναι και τα συγκινητικά του λόγια), με μόνη κίνηση του καλλιτέχνη να είναι η αλλαγή της φωτογραφίας του στο Facebook, βάζοντας μία εικόνα με τον μπαμπά του.

Την Πέμπτη 30/3, όμως, ο ίδιος έκανε την πρώτη του ανάρτηση για την απώλεια αυτή, μέσα από τον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα μικρό κείμενο στο ημερολόγιό του, σκόρπιες σκέψεις περισσότερο, που εκφράζουν τα συναισθήματά του τη στιγμή που πηγαίνει για το τελευταίο "αντίο" στον άνθρωπο που τον μεγάλωσε.

Η πρώτη ανάρτηση του Βαλάντη μετά τον θάνατο του μπαμπά του

«Σήμερα θα κάνει την χειρότερη μου πτήση. Αθήνα – Ρόδο. Σήμερα θα μείνω ορφανός από πατέρα. Ο πιο φιλελεύθερος άνθρωπος, ο πιο τίμιος, ο πιο δίκαιος και όμως άδικος με τον εαυτό του. Αλλά εάν δεν αδικήσεις τον εαυτό σου, δε θα πάρει ποτέ κανένας τίποτα. Καλή αντάμωση Χαράλαμπε», έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε: «Από το ημερολόγιό μου... Σε σύγχυση».

Βαλάντης ανάρτηση για θάνατο πατέρα

Αυτός είναι ο πατέρας του

Είναι ένα άτομο που μας έχει απασχολήσει τόσο για την καλλιτεχνική του πορεία, η οποία μετρά χρόνια καριέρας, όσο και για την συμπεριφορά του, η οποία κρίθηκε από πολλούς κατά την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί στην Ρόδο, στο αγαπημένο του νησί, και απολάμβανε την συντροφιά της οικογένειας του, και πιο συγκεκριμένα των γονιών του, στους οποίους έχει αδυναμία, πριν συμβεί το μοιραίο.

Την Παρασκευή 22/7, ο τραγουδιστής αποφάσισε να μοιραστεί με το διαδικτυακό κοινό του στο Instagram, μία σπάνια φωτογραφία στην οποία είναι με τον πατέρα του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πατέρα μου, πόσο χαίρομαι που ο θεός με αξιώνει να ζω στιγμές μαζί σου…».

Η σπάνια φωτογραφία του Βαλάντη με τον πατέρα του