Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το συμβόλαιο μου με τον Alpha λήγει...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον τηλεοπτικό της μέλλον

Θα είναι του χρόνου στο Happy Day;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το συμβόλαιο μου με τον Alpha λήγει...» - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον τηλεοπτικό της μέλλον

Το πρωί της Πέμπτης (6/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στα τόσα χρόνια πορείας στον χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο.

Ακόμη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε λόγο για τους συνεργάτες της στην εκπομπή του alpha, «Happy Day», τον βιβλίο της, αλλά και τον τηλεοπτικό της μέλλον στην μικρή οθόνη.

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με ακούτε; Δεν με ακούτε!» - Σε αμήχανη θέση η παρουσιάστρια με την καλεσμένη της

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το συμβόλαιο της στον ALPHA

«Νιώθω πολύ χαρούμενη, την αγαπάω την δουλειά μας. Το ένα φέρνει το άλλο και μέχρι στιγμής δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ να μείνω εκτός τηλεόρασης. Κάποια στιγμή που έμεινα εκτός τηλεόρασης, παρέμεινα στον χώρο, έγραψα το βιβλίο μου, ξεκίνησα ένα blog, είναι η ζωή μου αυτό», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θα παραμείνουμε στον Alpha, τα έχουμε συζητήσει από πέρυσι. Νιώθω καλά με μια συγκεκριμένη συνταγή. Είμαι της λογικής ότι όταν περνάς καλά, είσαι ευτυχισμένος και έχει αποτέλεσμα αυτό που κάνεις, δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι. Το συμβόλαιό μου λήγει το 2025 μαζί με του Παπανώτα. Η Τίνα Μεσσαροπούλου θα είναι μαζί μας και ο Κώστας Φραγκολιάς τώρα βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Παπανώτας και η Τίνα...» - Αποχωρήσεις από το Happy Day του ALPHA;

«Σε αυτή τη φάση δεν θα έκανα βραδινή εκπομπή, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, είμαι πολύ χαρούμενη σε αυτό που είμαι τώρα. Έχουμε συζητήσει διάφορες ιδέες, αλλά αυτό που κάνουμε πάει καλά μένουμε εκεί», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.