Survivor all star: «Θεωρώ υποκριτικό να...» - Ο Ηλίας Γκότσης απαντά πρώτη φορά για τα unfollow στους πρώην συμπαίκτες του

Τι απάντησε για το βίντεο που δείχνει να τρώει κρυφά η Αφροδίτη Σκαφίδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor all star: «Θεωρώ υποκριτικό να...» - Ο Ηλίας Γκότσης απαντά πρώτη φορά για τα unfollow στους πρώην συμπαίκτες του

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα μίλησε το πρωί του Σαββάτου 8/4 ο Ηλίας Γκότσης. Ο πρώην παίκτης του Survivor all star αναφέρθηκε φυσικά στην αποβολή του από το παιχνίδι.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, μίλησε τόσο για το βίντεο που δείχνει την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει (δείτε το εδώ), όσο και στον λόγο που έκανε unfollow τους πρώην συμπαίκτες του που ήταν κοντά στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποιους).

Η απάντηση του Ηλία Γκότση για το Survivor all star

«Δεν είναι θέμα δικαίωσης δικιάς μου. Όπως είπα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ζει με αυτές. Φαντάζομαι πως θα υπάρξουν οι αντίστοιχες κινήσεις στο κομμάτι αυτό» σχολίασε ο Ηλίας Γκότσης για το βίντεο με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Από ότι έχω συζητήσει τα λεφτά θα τα πάρουμε κανονικά, παρόλο που τελείωσε έτσι το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό το ποσό», πρόσθεσε.

«Είναι μια απογοήτευση γιατί με κάποιους ανθρώπους είχα έρθει πιο κοντά και μοιραζόμασταν πράγματα. Unfollow έκανα γιατί με τη στάση τους μέσα, με έκαναν οι ίδιοι unfollow. Εγώ θέλω και θα συνεχίσω να πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις. Δε μου αλλοιώνει αυτό που συνέβη κάτι. Το unfollow δε δείχνει ότι κάποιος είναι κακός. Δείχνει ότι δεν ταιριάζεις μαζί του, οπότε θεωρώ υποκριτικό να ακολουθείς έναν άνθρωπο που έχεις απογοητευτεί και μετέπειτα να έχεις μια σχέση», είπε σχετικά με τα unfollow.

Αναφορικά με το αν ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος ο άνθρωπος που έγραψε το χαρτάκι, απάντησε: «Δεν έχει σημασία ποιος έγραψε το χαρτάκι, ο καθένας κάνει τις επιλογές του, εφόσον μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Όλα καλά. Εγώ κοιμάμαι ήσυχος».