«Είναι μια δυσάρεστη είδηση αλλά ως παθούσα...» - Τα σχόλια της Τσιμτσιλή για την αποβολή της Ιλάειρας Ζήση

«Τα πράγματα πλέον με τις αποβολές έχουν ξεφύγει στους αριθμούς, μία στις δύο εγκυμοσύνες έχει τον κίνδυνο να μείνει ατελής»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι μια δυσάρεστη είδηση αλλά ως παθούσα...» - Τα σχόλια της Τσιμτσιλή για την αποβολή της Ιλάειρας Ζήση

Μετά από αρκετό καιρό "εξαφάνισης" Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου συγκίνησαν με το λόγο που απείχαν από τα social media και την τηλεόραση. Όπως αποκάλυψαν, πριν περίπου δυο μήνες έμαθαν πως θα γίνουν γονείς, όμως έχασαν το μωράκι τους.

Χαρακτηριστικά σε βίντεο που δημοσίευσαν, εξομολογήθηκαν πως σε προγραμματισμένο ραντεβού με γυναικολόγο για να δουν που σχηματίζεται το μωράκι τους, ενημερώθηκαν πως η καρδούλα του εμβρύου σταμάτησε... - δείτε το βίντεο τους.

Μετά την αποκάλυψη τους η Ιλάειρα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, όπου έγραψε «Θέλω να ευχαριστήσω τον άντρα μου που ήταν δίπλα μου σε όλα τα όμορφα και τα δύσκολα . Όπως και η οικογένειες μας. Μαζί σε όλα. Όταν μου κρατάς το χέρι δεν φοβάμαι τίποτα» - δείτε την ανάρτηση.

Την είδηση της αποβολής της Ιλάειρας Ζήση όπως ήταν φυσικό, σχολίασαν και στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να μιλάει και για τις δικές της αποβολές στο παρελθόν.

Τα λόγια της Τσιμτσιλή για την αποβολή της Ιλάειρα

«Είναι μια δυσάρεστη είδηση αλλά ως παθούσα θα πω ότι δεν πρέπει να αγχώνεται κανένα ζευγάρι όταν έρχεται μια αποβολή. Το σημαντικό σε μια αποβολή, αφού διαχειριστείς τα πρώτα δύσκολα συναισθήματα, είναι να να εστιάσεις στο θετικό, ότι το ζευγάρι μπορεί να κάνει ένα παιδάκι.

Τα πράγματα πλέον με τις αποβολές έχουν ξεφύγει στους αριθμούς, δηλαδή μία στις δύο εγκυμοσύνες έχει τον κίνδυνο να μείνει ατελής, να οδηγήσει σε μια αποβολή. Ωστόσο να ξέρετε, όταν αποβάλει μια γυναίκα είναι η επιλογή της φύσης να μην γεννηθεί ένα μωράκι με μια χρωμοσωμιακή ανωμαλία, συνήθως και αυτός είναι ο λόγος, δεν ξέρω ακριβώς την περίπτωση των παιδιών. Μην στεναχωριέστε παιδιά, είστε νέοι, φρεσκοπαντρεμένοι», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μετά την προβολή του βίντεο με την εξομολόγηση του ζευγαριού, ανέφερε: «Δικαιολογημένη η θλίψη. Εγώ θυμάμαι όταν μου είχε συμβεί, έεις και πολλά ερωτήματα “μήπως έκανε εγώ κάτι λάθος; μήπως έκανα μια απότομη κίνηση;” Είναι στη φύση του ανθρώπου να αναζητά τις δικές του ευθύνες σε μία δυσκολία. Μην στενοχωριέστε παιδιά, είστε τόσο νέοι. Αυτό που σου λέει ένας γυναικολόγος μαιευτήρας είναι από την στιγμή που συλλαμβάνει ένα ζευγάρι και τα καταφέρνει και μένει έγκυος η γυναίκα, όλα θα πάνε καλά. Η φύση κάποιες φορές ξέρει και αποφασίζει».

Ποια είναι η Ιλάειρα Ζήση

«Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή.

Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο . Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την γνωριμία τους, με την Ιλάειρα Ζήση να συμπληρώνει «ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ο Μαυρίκιος έκανε την πρώτη κίνηση. Είναι ο άνθρωπος που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του».

Στη συνέχεια, o Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα παραδέχτηκε: «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου».

Ο γάμος τους έγινε Κυριακή 28/8 του 2022 στη όμορφη Κύπρο με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να παντρεύεται την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου και συγγενών (δείτε εδώ το εντυπωσιακό προσκλήτηριο).

Ιλάειρα Ζήση αποβολή μαυρίκιος μαυρικίου

Η δεξίωση, που ακολουθήσε στη συνέχεια είχε μέτρα ασφαλείας με σκοπό να προσέλθουν άγνωστοι από τους 2.000 καλεσμένους, που είχε το ζευγάρι. Μάλιστα, μέσα από πληροφορίες που εξασφάλισε το ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' στο τραπέζι μετά την εκκλησία ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι, με την Έλλη Κοκκίνου να ξεσηκώνει τους νεόνυμφους και όσους παρευρέθηκαν (δείτε εδώ βίντεο).

Ιλάειρα Ζήση αποβολή

8 μήνες μετά, και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 9/4 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση με δύναμη ψυχής ανακοίνωσαν με ένα σπαρακτικό βίντεο στα social media πως έχασαν το πρώτο τους παιδάκι στους πρώτους μήνες κύησης.

Τα λόγια της Ιλάειρα, η ταπεινότητα της και ο πόνος που καθρεπτιζόταν στα μάτια της άγγιξαν πολλές γυναίκες.

Ιλάειρα Ζήση: Ποια είναι η κοπέλα που συγκίνησε με την ιστορία της αποβολής της - Η ηλικία και καταγωγή της

Η Ιλάειρα σπούδασε φυσιοθεραπεία στην Κύπρο. Eκεί, έκανε και το δεύτερο πτυχίο της, στην μουσική και κινησιολογία. Κατάγεται από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας και στα 23 της χρόνια η Ιλάειρα βίωσε κάτι που καμία γυναίκα δεν φαντάζεται, κι όμως το φαινόμενο αυτό είναι πολύ συχνό.

Ιλάειρα Ζήση: Ποια είναι η κοπέλα που συγκίνησε με την ιστορία της αποβολής της - Η ηλικία και καταγωγή της

Ιλάειρα Ζήση: Ποια είναι η κοπέλα που συγκίνησε με την ιστορία της αποβολής της - Η ηλικία και καταγωγή της