Χαμός με τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ - Βίντεο από το παθιασμένο φιλί τους στα μπουζούκια την ώρα που της τραγουδούσε

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαμός με τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ - Βίντεο από το παθιασμένο φιλί τους στα μπουζούκια την ώρα που της τραγουδούσε

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια, το 2018 συγκεκριμένα (δείτε εδώ το νυφικό που φόρεσε). Μαζί απέκτησαν μία κόρη την οποία λατρεύουν και παρόλο που έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν την σχέση τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Απόδειξη αυτού είναι κάθε τους κοινή εμφάνιση, διότι όποτε τους εντοπίζει ο φωτογραφικός φακός, οι τρυφερές τους στιγμές δεν έχουν τέλος, ενώ πολλές φορές δεν λείπουν και τα φιλιά στο στόμα.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο καλλιτέχνης, εφόσον ήταν το τελευταίο του βράδυ εκεί για αυτή την σεζόν, και οι θαμώνες του μαγαζιού απαθανάτισαν μία πολύ όμορφη στιγμή τους, όπου εκείνος την είχε πλησιάσει και της αφιέρωνε το κομμάτι "Προσωπικά" και δεν δίστασε να την φιλήσει μπροστά σε όλους. Φυσικά, το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά και τα σχόλια "πήραν φωτιά".

Διαβάστε επίσης: «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο»: Η σπόντα του Ρέμου για τον Μπισμπίκη και η αποστομωτική απάντηση της Βανδή! Ούρλιαζαν οι θαμώνες

Χαμός με το φιλί του Ρέμου και της Μπόσνιακ στα μπουζούκια

Η αποκάλυψη του Αντώνη για την κόρη του, μικρή Ελένη

Αντώνης Ρέμος και Καίτη Γαρμπή φέτος συνεργάστηκαν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό στο νυχτερινό κέντρο NOX και με αφορμή την συνεργασία αυτή μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Μετά από 25 χρόνια βρισκόμαστε ξανά στη σκηνή μαζί για να τραγουδήσουμε παρέα. Η Καίτη ήταν που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα και μου άπλωσε το χέρι», δήλωνε χαρακτηριστικά τραγουδιστής.

Ενώ η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Όταν μιλάμε για τον Αντώνη, πάντα το πρώτο πράγμα που λέμε είναι ότι είναι το καλύτερο παιδί. Γι’ αυτό και είμαι ευτυχισμένη που θα συνεργαστώ μαζί του, ξέρει να σέβεται και να εκτιμά τον συνάδελφό του».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα παιδιά τους. Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος είπε πως δε μπορεί να κατασταλλάξει σε ποιον μοιάζει ο γιος της Καίτης Γαρμπή, Δημήτρης, ενώ με τη σειρά της η τραγουδίστρια δήλωσε χιουμοριστικά ότι η κόρη του είναι «ο Αντώνης Ρέμος με μαλλιά».

Με αφορμή αυτό ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: «Η Ελένη έχει την ατυχία, ενώ έχει μαμά την Υβόννη, να μοιάζει σε μένα» (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη του).