«Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα...» - "Κόλαφος" ο Κωνσταντίνος Καζάκος για τα αρνητικά σχόλια για την μεγάλη διαφορά ηλικίας με την σύντροφό του

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα...» -

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 12/4 παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Mega Καλημέρα, και αναφέρθηκε στους ρόλους που έχει υποδυθεί, στους γονείς του, καθώς πρόσφατα έχασε και τον πατέρα του, αλλά και στην σύντροφό του.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μία σχέση με μία αρκετά νεότερη γυναίκα (δείτε εδώ την διαφορά της ηλικίας τους) και αυτό άλλους τους προκαλεί με αποτέλεσμα να εκφράζουν κακία απέναντί τους, ενώ άλλους τους δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο θαυμασμό. Ωστόσο, θέλησε να ξεκαθαρίσει ποια είναι η άποψή του για όσους τους βρίζουν και τους προσβάλλουν στα social media.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Καζάκου για τα αρνητικά σχόλια για την διαφορά ηλικίας με την σύντροφό του

«Εμένα ακούγατε όταν ακούγατε τον Ντόναλντ Ντακ», είπε αρχικά εξηγώντας πως του είχε γίνει πρόταση να βρεθεί στην Αμερική για να συνεχίσει να υποδύεται φωνητικά τον συγκεκριμένο χαρακτήρα της Disney, ωστόσο ο ίδιος δεν επιθυμούσε να αφήσει όλα όσα έκανε στην Ελλάδα πίσω του, ιδιαίτερα εφόσον έπαιζε σε παραστάσεις του Σαίξπηρ και πολλές άλλες επιτυχημένες.

«Ακούω σχόλια "ο γιος του Καζάκου και της Καρέζη". Είναι κάτι που δεν με πειράζει, το έχω αποδεχθεί, διότι και η μάνα μου και ο πατέρας μου ήταν άτομα που ο κόσμος τα αγάπαγε πάρα πολύ. Αυτό εμένα με κάνει περήφανο. Δεν είμαι αυστηρός πατέρας, αλλά το προσπαθώ. Ό,τι μπορώ κάνω», επισήμανε τονίζοντας πως δεν έχει πρόβλημα να γνωρίσei το αγόρι της κόρης του.

Για την απώλεια του πατέρα του, δήλωσε: «Είναι δύσκολο όταν χάνεις κάποιον που αγαπάς τόσο πολύ. Χάνεις ένα μικρό κομμάτι σου, ελπίζεις να το ξαναβρείς, να το κρατήσεις ζωντανό. Είναι κάτι το οποίο πονάει, το αντέχεις και συνεχίζεις».

Και υποστήριξε για τα αρνητικά σχόλια για την σχέση του στη συνέχεια: «Δεν με νοιάζει καθόλου. Ο καθένας έχει γίνει ένας μικρός δικαστής και αισθάνεται πολύ καλά να δημοσιεύει στα media την άποψή του, αισθάνεται ότι κάτι έκανε, ας το πιστεύει. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Με τη σύντροφο μου γνωριστήκαμε σε μία δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, κάπως έτσι».

«Έχω συνεργαστεί με αρκετούς ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Κάποιοι από αυτούς ήταν πάρα πολύ καλά διαβασμένοι και προετοιμασμένοι και άλλοι ήταν "ξόανα", "κούτσουρα"», κατέληξε.