Με αναλογίες που "σκοτώνουν" - Το πραγματικό σώμα της Υβόννης Μπόσνιακ και το μήνυμα πίσω από την φωτογραφία της

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Υβόννη Μπόσνιακ
Instagram / Υβόννη Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες της ελληνικής showbiz και αυτό αποδεικνύεται από κάθε της δημόσια εμφάνιση είτε είναι μόνη της είτε στο πλευρό του αγαπημένου της Αντώνη Ρέμου (δείτε την εδώ να χορεύει ξέφρενα και ξυπόλυτη στη συναυλία του). Η ίδια, λοιπόν, αυτές τις μέρες ξεκουράζεται λόγω Πάσχα και απολαμβάνει τις διακοπές της με την κόρη της, χωρίς να γνωρίζουμε εάν βρίσκονται σε κάποιο νησί ή εάν παρέμειναν στην Αθήνα.

Την Μεγάλη Παρασκευή, όμως, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, όπου πόζαρε με μπικίνι, δείχνοντας πως το καλοκαίρι ξεκινάει ήδη για εκείνη και οι αναλογίες της σόκαραν τους ακόλουθούς της οι οποίοι δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν και να την θαυμάζουν.

Το σώμα της Υβόννης Μπόσνιακ

Με τα πανύψηλα πόδια της και τους κοιλιακούς της "φέτες" έκανε μεγάλο χαμό στην πλατφόρμα, ενώ συνόδευσε την φωτογραφία με το μήνυμα «I Love you», προς μία από τις αγαπημένες της φίλες που πιθανώς σχεδίασε το μαγιό.

Υβόννη Μπόσνιακ σώμα
Instagram / Υβόννη Μπόσνιακ

Τι συνέβη με τον Αντώνη Ρέμο στα μπουζούκια

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια, το 2018 συγκεκριμένα (δείτε εδώ το νυφικό που φόρεσε). Μαζί απέκτησαν μία κόρη την οποία λατρεύουν και παρόλο που έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν την σχέση τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Απόδειξη αυτού είναι κάθε τους κοινή εμφάνιση, διότι όποτε τους εντοπίζει ο φωτογραφικός φακός, οι τρυφερές τους στιγμές δεν έχουν τέλος, ενώ πολλές φορές δεν λείπουν και τα φιλιά στο στόμα.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο καλλιτέχνης, εφόσον ήταν το τελευταίο του βράδυ εκεί για αυτή την σεζόν, και οι θαμώνες του μαγαζιού απαθανάτισαν μία πολύ όμορφη στιγμή τους, όπου εκείνος την είχε πλησιάσει και της αφιέρωνε το κομμάτι "Προσωπικά" και δεν δίστασε να την φιλήσει μπροστά σε όλους. Φυσικά, το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά και τα σχόλια "πήραν φωτιά".

Διαβάστε επίσης: «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο»: Η σπόντα του Ρέμου για τον Μπισμπίκη και η αποστομωτική απάντηση της Βανδή! Ούρλιαζαν οι θαμώνες