«Χρειάστηκε να κάνουμε μία επέμβαση τους πρώτους μήνες...» - Συγκινεί ο Νίκος Απέργης για το πρόβλημα υγείας του γιου του

Είναι μόλις 10 μηνών

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Χρειάστηκε να κάνουμε μία επέμβαση τους πρώτους μήνες...» - Συγκινεί ο Νίκος Απέργης για το πρόβλημα υγείας του γιου του

Πέρα από την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε "ανοιχτά" για την σχέση της και τον νέο της σύντροφο, στο The 2night Show βρέθηκε ως καλεσμένος και ο Νίκος Απέργης το βράδυ της Δευτέρας 24/4 και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος πλέον είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει ενός έτους (δείτε τον εδώ). Όταν γεννήθηκε, ωστόσο, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που ανησύχησε πολύ τον τραγουδιστή και την σύζυγό του, όμως πλέον εξήγησε πως αυτό ανήκει στο παρελθόν και ο μπέμπης τους είναι πιο καλά από ποτέ.

Η αποκάλυψη του Νίκου Απέργη για το πρόβλημα υγείας του γιου του

«Τώρα είναι 10 μηνών ο Λιάκος μας. Εργένη με άφησες πριν 4 χρόνια, με βρίσκεις παντρεμένο μπαμπά. Ωραία είναι, καλά είναι. Όταν υπάρχει αγάπη, όλα είναι ωραία», είπε αρχικά ο Νίκος Απέργης και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το πρόβλημα της υγείας του: «Τώρα είναι όλα καλά. Χρειάστηκε να κάνουμε μία επέμβαση τους πρώτους μήνες, τον τέταρτο μήνα, τώρα είναι όλα καλά με το παιδάκι μας. Όταν μαθαίνεις από τη μία μέρα στην άλλη ότι υπάρχει ένα θεματάκι, ξαφνικά κλονίζεσαι. Με τη σύζυγό μου το έχουμε σαν μία πολύ μακρινή ανάμνηση. Βασικά σαν ένα κακό όνειρο ήταν, που ξυπνήσαμε και συνεχίζουμε τη ζωή μας».

Όσον αφορά στη σύζυγό του, αποκάλυψε πως ασχολείται με τα παιδαγωγικά και συγκεκριμένα εξήγησε πως είναι δασκάλα, ενώ επισήμανε πως γνωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε να τον ακούσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν, ωστόσο για να ξεκινήσει αυτή η σχέση τόνισε πως: «Έπαιξαν ρόλο και τα social, ήταν φρέσκο τότε».

Βίντεο από τον γάμο του

Την Κυριακή 11/9/22, δεν είχαμε μόνο τον γάμο της Αθηνάς Ευμορφιάδη αλλά και της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Παντρεύτηκε κρυφά και ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής που έχει χαρίσει στην Ελλάδα πολλές επιτυχίες, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια κρατάει χαμηλό προφίλ.

Ο λόγος για τον Νίκο Απέργη, ο οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, η οποία είναι και μητέρα του γιου του.

«Η γυναίκα μου ερχόταν στα live μου. Τη γνώρισα από ένα tag στο Instagram που μου έκανε σε μια φωτογραφία. Είδα εγώ λίγες φωτογραφίες και μου έκανε “κλικ” κατευθείαν και επικοινώνησα μαζί της και συνεχίστηκε όλο αυτό. Αποκτήσαμε τον γιο μας, είμαι πανευτυχής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Βρίσκουμε τα πατήματά μας σαν γονείς», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Νίκος Απέργης για την γυναίκα της ζωής του.