Το "καρφί" της Αφροδίτης Γραμμέλη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη - «Θα τα πω γιατί εγώ είμαι τσεκουράτη»

«Γιατί εγώ ξέρω να αποδίδω τις...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το

Άφωνους άφησε τους συνεργάτες της στο Πρωινό μας η Αφροδίτη Γραμμέλη, όταν πέταξε το "καρφί" της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή ένα ρεπορτάζ που ήθελε να παρουσιάσει εκείνη στην στιγμή στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της Άννας Βίσση στη νυχτερινή ζωή, αναφέροντας μάλιστα και το όνομα της δημοσιογράφου του MEGA, Νάνσυς Αλεξιάδου.

Τι συνέβη με Γραμμέλη και συνεργάτιδα της Μενεγάκη

«Άννα Βίσση, η οποία είναι ένα πρόσωπο, που έχει κάνει ήδη ένα ραντεβού, το οποίο η καλή συνάδελφος Νάνσυ Νικολαΐδου... Γιατί εγώ ξέρω να αποδίδω τις πηγές παρότι δεν με αναφέρετε ποτέ σε αυτή την εκπομπή. Αιχμή! Όχι, θα τα πω γιατί εγώ είμαι τσεκουράτη» ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη, με τους συνεργάτες της να αναρωτιούνται και να την ρωτάνε τι εννοεί.

«Σε πολλά θέματα τηλεοπτικά δεν λέγονται οι πηγές. Η πολύ καλή συνάδελφός μας χθες στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το Fame Story και είπε για την Άννα Βίσση η οποία έχει βολιδοσκοπηθεί, ισχύει» πρόσθεσε ξεκαθαρίζοντας τι συνέβη.

Δείτε επίσης: «Δε νομίζω ότι η Φαίη τον διεκδίκησε...» - Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη για την σχέση του Ουγγαρέζου με την Φαίη Σκορδά

Τι έλεγε η Γραμμέλη για την σχέση Μενεγάκη - Ουγγαρέζου

Τηλεοπτική κόντρα είχε γραφετελι, πως έχει ανοίξει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και στον συνεργάτη της εκπομπής της Ελένη στο Mega, Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τα λεπτά που μιλούσαν μεταξύ τους στον αέρα να μειώνονται.

Η παρουσιάστρια φυσικά και δεν είχε κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος και μάλιστα, αφού η είδηση άρχισε να παίρνει διαστάσεις, έκανε μια κίνηση, που συζητήθηκε ιδιαιτέρως.

Η κοινή λοιπόν φωτογραφία της με τον Ουγγαρέζο στο instagram μείωσε τα ενδεχόμενα κόντρας από την άλλη όμως η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ εξέφρασε μια πολύ διαφορετική άποψη.

«Είδα τη φωτογραφία, δεν με πείθει ότι υπάρχει ένα χαρούμενο κλίμα και ένιωσα μια ανακούφιση ότι διαβάζοντας τα περί τα 350 σχόλια μετά, εκ των οποίων τα 300 ήταν αρνητικά και υπήρχε μια δυσπιστία ως προς τη χαρά που εκπέμπει η φωτογραφία. Εγώ τον κόσμο διαβάζω, δεν πείθεται. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι αυτή η φωτογραφία δεν εκπέμπει αληθινή χαρά», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.