Σύλβια Δεληκούρα: «Ήρθε πολύ νωρίς το παιδί και ήταν σαν να κατέστρεψε τη...» - Η εξομολόγηση της για την μητρότητα

«Μέσα σε έξι μήνες έμεινα έγκυος»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σύλβια Δεληκούρα: «Ήρθε πολύ νωρίς το παιδί και ήταν σαν να κατέστρεψε τη...» - Η εξομολόγηση της για την μητρότητα

Το απόγευμα του Σαββάτου (29/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε καλεσμένη η Σύλβια Δεληκούρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και στην επαγγελματική της πορεία.

Η Σύλβια Δεληκούρα αναφέρθηκε στην περίοδο που έγινε πρώτη φορά μητέρα, την κατάσταση που επικρατούσε στην σχέση της με τον άνδρα της, αλλά και την επιλογή της να απέχει λίγο από το επάγγελμα της.

Διαβάστε επίσης: «Έκανα κρυφά πρόβα νυφικού...» - Ο άγνωστος λόγος που η Δεληκούρα δεν έχει παντρευτεί με τον πατέρα του παιδιού της

Η εξομολόγηση της Σύλβια Δεληκούρα για την μητρότητα

«Αφότου γέννησα, υπήρχαν άνθρωποι που δεν με ρώτησαν καν αν μπορώ και αν θέλω να δουλέψω. Τον πρώτο χρόνο ταν επιλογή μου καθαρά να μην δουλέψω να είμαι με το παιδί, αλλά στους 8 μήνες μου είπε ο άντρας μου να πάω να δουλέψω. Στα πάντα τώρα δεν το κάνω γιατί έχει μεγαλώσει και μου εξηγεί τι θέλει να κάνει πιο μικρός το μόνο που ακουγόταν από το στόμα μου ήταν “μη, μη χτυπήσεις”. Περνούσα τόσο άσχημα, δύσκολα και οι γύρω μου ήμουν πάνω από το παιδί», είπε πρώτα η Σύλβια Δεληκούρα.

«Ήρθε πολύ νωρίς, σαν να ήρθε να καταστρέψει όλο το άλλο. Ήταν μεγάλο σοκ, δεν το καταλάβαμε όσο ήμουν έγκυος και με το που ήρθε ο μικρός εκεί υπήρξαν θέματα», ανέφερε η ηθοποιός.

Το άσχημα σχόλια που δεχόταν η Σύλβια Δελικούρα όταν έγινε μητέρα

Την Πέμπτη 9/3 στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν ήταν καλεσμένη η Σύλβια Δελικούρα με την ηθοποιό να κάνει εξομολογήσεις για το επάγγελμα, τον άντρα της και την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει μαζί του.

Γενικότερα η ηθοποιός από τη στιγμή, που αποφάσισε να γίνει μητέρα έκανε ένα βήμα πίσω και άφησε για λίγο τα επαγγελματικά της, με την ίδια να μιλάει ανοιχτά τα ευχάριστα και λιγότερα ευχάριστα κομμάτια της μητρότητας.

Αυτό ωστόσο, που την έχει πειράξει και μοιράστηκε μέσα από τη συνέντευξή της αυτή έχει να κάνει με τα αρνητικά σχόλια, που δέχτηκε κάνοντας γνωστή την όλη εμπειρία της από την καισαρική, που έκανε για να φέρει το γιο της στον κόσμο (δείτε εδώ το κόλπο που έστησε για να καθυστερήσει τη γέννα της).

«Με έφαγαν ζωντανή. Ο κόσμος έχει μία τάση να κρίνει και να κακολογεί. Η κακία είναι πολύ εύκολη. Όταν το είπα αυτό, το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Εγώ ήξερα τι ώρα θα γεννήσω, γιατί πήγα για καισαρική. Είχα κάνει πλάκα στη μαία, κλειδώθηκα στο μπάνιο και της είχα πει να με αφήσει να περάσουν 15-20 λεπτά. Δεν ήμουν σε οδύνες, για να καθυστερώ τη γέννηση. Θα ήταν και τρελό αυτό.

Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ. Ενώ δεν στεναχωριέμαι όταν γράφουν γενικά, αυτό με ενόχλησε. Μου έγραφαν: δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί… και άλλα χειρότερα. Θυμάμαι έκλαιγα και έλεγα: δε μπορεί να είναι τόσο κακός ο κόσμος. Με ενόχλησε που έλεγαν για το παιδί. Πολύ κακία ρε παιδί μου», είπε η Σύλβια Δεληκούρα.