«Στεναχωρηθήκαμε...» - Οι δηλώσεις της Ραφαέλας Ψαρρού μετά τον σάλο με τον Γιώργο Καράβα

Η αντίδραση της μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στεναχωρηθήκαμε...» - Οι δηλώσεις της Ραφαέλας Ψαρρού μετά τον σάλο με τον Γιώργο Καράβα

Σε εκδήλωση μόδας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3/5 η Ραφαέλλα Ψαρρού, χωρίς ωστόσο τον Γιώργο Καράβα. Μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο, ο ίδιος κρατά ένα πιο χαμηλό προφίλ από τις τηλεοπτικές κάμερες και τα κανάλια.

Παρόλα αυτά, η σύζυγός του έχει τοποθετηθεί δημόσια για τα όσα ειπώθηκαν από τις εκπομπές, τα οποία δεν ήταν καθόλου θετικά. Πολλοί ήταν εκείνοι που τον έκραξαν, όπως για παράδειγμα ο Περικλής Κονδυλάτος, αλλά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Μετά τις πρώτες της δηλώσεις λοιπόν, σε νέες η Ραφαέλα Ψαρρού, αποκάλυψε πως όλοι στην οικογένεια τους στεναχωρήθηκαν με τον όλο σάλο που επικράτησε.

Οι νέες δηλώσεις της Ραφαέλας Ψαρρού, συζύγου του Γιώργου Καράβα

«Δεν έχουμε κάνει δοκιμαστικό με τον σύζυγό μου για πρωινό. Είχαμε κάνει μια συζήτηση, περσινά ξινά σταφύλια», απάντησε η Ραφαέλα έπειτα από ερώτηση για το αν είχαν δεχτεί πρόταση για να παρουσιάσουν με τον Γιώργο Καράβα εκπομπή.

Στη συνέχεια, όταν όμως την ρώτησαν αν είναι τώρα έτοιμοι για να γίνουν παρουσιαστές είπε: «Αν έρθει μια ωραία πρόταση γιατί όχι;»

Σχετικά με το σάλο που επικράτησε με τον σύζυγό της και αν στεναχωρήθηκαν, απάντησε κοφτά: «Στεναχωρηθήκαμε όλοι με όσα έγιναν».

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Καράβα που συζητήθηκαν έντονα

«Έχω διάφορες άλλες συνεργασίες και διάφορες άλλες κουβέντες περί τηλεοπτικών δρώμενων, οπότε είμαστε εν αναμονή κάποιων πολύ όμορφων εξελίξεων. Συζητάμε διάφορα πράγματα και δεν σου κρύβω ότι το τελευταίο τρίμηνο, από τότε δηλαδή που έληξε το GNTM, έγινε το live του τελικού, ήθελα να απέχω λίγο, προκειμένου να δω λίγο σφαιρικότερα το τι θέλω να κάνω μετέπειτα. Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι έχω κατασταλάξει στο 100%».

«Θέλω να κάνω νέα πράγματα. Δεν σου κρύβω ότι η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μου αρέσει, το παρακολουθώ, μου αρέσει να ψυχαγωγούμαι από αυτήν και να ψυχαγωγώ κι εγώ τον κόσμο. Οπότε αυτό το οποίο θα ήθελα να συζητήσω είναι κάτι που θα έχει να κάνει με την ψυχαγωγία, γιατί όχι και στην παρουσίαση» - δείτε αναλυτικά τα όσα είπε εδώ.