Θύμα κλοπής ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Τι συνέβη

Η δημόσια έκκληση στα social media

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εφιάλτης κατέληξε να είναι η σημερινή (14/5) ημέρα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγα λεπτά, έπεσε θύμα κλοπής και προχώρησε σε μία δημόσια έκκληση προς το κοινό που τον παρακολουθεί.

Πιο συγκεκριμένα, το διάσημο μοντέλο συνειδητοποίησε πως έλειπε η μηχανή του και κατάλαβε πως κάποιος τον του έκλεψε. Δημοσίευσε, λοιπόν, στο προφίλ του μία φωτογραφία που φαίνονται καθαρά οι πινακίδες και το χρώμα αυτής, ζητώντας από τον κόσμο να κοινοποιήσει την εικόνα αυτή, ώστε εάν κάποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του και έτσι να λάβει σύντομα τέλος το βάσανό του.

Διαβάστε επίσης: «Σ' αγαπάμε» - Η δημόσια εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για τα γενέθλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την κλοπή

Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως ο ίδιος εξήγησε ότι η κλοπή πραγματοποιήθηκε όσο βρισκόταν στα Βριλήσσια, στο στούντιο του MEGA δηλαδή για να εμφανιστεί στο Χαμογέλα και Πάλι, κατά τις 09:00 το πρωί, με αποτέλεσμα όσο βρισκόταν στον αέρα να μην είχε συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε.

«Μου κλέψανε την μηχανή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Το τρυφερό βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τα παιχνίδια με τον νουνίτο - "Τρελάθηκαν" με τις φωνούλες του μπέμπη

Αλεξάνδρου κλοπή

Δημήτρης Αλεξάνδρου κλοπή

Πριν λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη τράκαρε με το αμάξι του

Εξαφανισμένη ήταν για λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους να ανησυχούν για την απουσία της. Η ίδια επέστρεψε, ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης 16/4 αποκαλύπτοντας τον λόγο.

Όπως λοιπόν ανέφερε η επιχειρηματίας και μανούλα, που πριν μερικές μέρες χρειάστηκε εκτάκτως να πάει στο νοσοκομείο, έζησε μία μικρή περιπέτεια στο κέντρο της Αθήνας, όταν το αμάξι που οδηγούσε, που είναι του Δημήτρη Αλεξάνδρου, έπεσε πάνω σε ένα άλλο, με την ευθύνη να την έχει η ίδια!

«Τελευταίο story πριν από έξι ώρες. Καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα δεν είχα γυμναστήριο το πρωί αλλά φουλ δουλειές και ραντεβού στο Κολωνάκι. Τα έκανα σαλάτα, πήγα να μπω σε ένα πάρκινγκ, πήρα μαζί κι ένα άλλο αμάξι. Δεν έγινε τίποτα σοβαρό, ίσα ίσα να τρέχουμε με ασφαλιστικές και τέτοια. Εντάξει, όλα καλά, ο Δημήτρης δεν με έβρισε. Όλως παραδόξως ούτε ο άνθρωπος με το άλλο αμάξι δεν με έβρισε. Δεν ξέρω… Σούπερ, όλα καλά. Τα λύσαμε! Απλά αυτό», ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram της.