Τέμπη: Ανατριχίλα! Κοιτούσε τον ουρανό και έκανε καρδιές με τα χέρια του - Συγκίνηση με τον μπαμπά της 20χρονης Φραντσέσκας

Τραγούδησε το κομμάτι της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη: Ανατριχίλα! Κοιτούσε τον ουρανό και έκανε καρδιές με τα χέρια του - Συγκίνηση με τον μπαμπά της 20χρονης Φραντσέσκας

Μήνες μετά την τραγωδία στα Τέμπη και την σύγκρουση των δύο τρένων που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, πραγματοποιήθηκε μία συναυλία ώστε οι οικογένειες των θυμάτων, των ανθρώπων που επιβίωσαν, αλλά και ο κόσμος που συμπονά τους παραπάνω, να μπορεί να τιμήσει τους ανθρώπους που "χάθηκαν" και τους ανθρώπους που πάλεψαν για να σωθούν και να σώσουν όσους μπορούσαν.

Η συναυλία αυτή διοργανώθηκε από τον πατέρα της αδικοχαμένης Φραντσέσκας, ο οποίος συγκίνησε τους πάντες, καθώς ερμήνευσε το τραγούδι που η 20χρονη είχε συνθέσει, ενώ αφού το τραγούδησε σχημάτισε με τα χέρια του μια καρδιά και κοίταξε ψηλά στον ουρανό.

Διαβάστε επίσης: Φρικτή αποκάλυψη δυο μήνες μετά - Τι προκάλεσε την φωτιά το βαγόνι του κυλικείου;

Ρίγη συγκίνησης με τον μπαμπά της 20χρονης Φραντσέσκας μετά την τραγωδία στα Τέμπη

«Η σημερινή βραδιά είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας που χάθηκαν άδικα σε αυτό το τραγικό συμβάν. Σήμερα δεν θα πούμε λόγια, σήμερα με τη μουσική και τη φωνή μας θα στείλουμε την αγάπη μας και όλη τη θετική μας ενέργεια, όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο πιο δυνατά γίνεται, είμαι βέβαιος ότι και οι άγγελοί μας αυτό θα ήθελαν και επίσης ότι μας βλέπουνε και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ», είπε μάλιστα μόλις ανέβηκε στη σκηνή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας "Η Λάμψη".

Διαβάστε επίσης: Εικόνες που ανατριχιάζουν - Στη φόρα βίντεο με τις κινήσεις και την αντίδραση του σταθμάρχη το βράδυ της σύγκρουσης 2 μήνες μετά

Συναντήθηκε με τους γονείς των διδύμων που "χάθηκαν" το μοιραίο βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μία ημέρα μετά το debate των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων (δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν και ποια ερώτηση έφερε σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό), την Πέμπτη 11/5 δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε μέχρι τα Τρίκαλα για την προεκλογική του εκστρατεία και μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μουσείο Τσιτσάνη, ωστόσο προχώρησε σε μία κίνηση που πολλούς τους συγκίνησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ζήτησε να επικοινωνήσει και να βρεθεί με την οικογένεια των διδύμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο τρένο που συγκρούστηκε το μοιραίο βράδυ της 28η Φεβρουαρίου με ένα άλλο τρένο στα Τέμπη.

Η οικογένεια φάνηκε θετική και έτσι οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών συναντήθηκαν με τον ίδιο, ωστόσο δεν είναι γνωστό τι συνέβη μεταξύ τους και τι ειπώθηκε, καθώς ζητήθηκε αυτή η συνάντηση να γίνει κεκλεισμένων των θυρών (δείτε εδώ το προφητικό βίντεο που είχαν δημοσιεύσει οι δίδυμες λίγη ώρα πριν το δυστύχημα).