Μαρία Ηλιάκη: Δεν το είχε προσέξει κανείς - Το κρυφό μήνυμα πάνω στο φόρεμα της βάφτισης για την μοναχοκόρη της

Η πιο όμορφη σκέψη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η βάφτιση της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 31/5, με τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από το μυστήριο να είναι ελάχιστες (δείτε εδώ το ζευγάρι αγκαλιά με την μικρή πριν μπει στην κολυμπήθρα).

Μετά το μυστήριο, μάλιστα, ακολούθησε και τραπέζι με λαμπερούς καλεσμένους, σε έναν φανταστικά στολισμένο χώρο, με την παρουσιάστρια να φωτογραφίζεται μπροστά στις κάμερες των δημοσιογράφων σε μία από τις πιο ευτυχισμένες της στιγμές.

Το κρυφό νόημα πίσω από το φόρεμα που επέλεξε η Μαρία Ηλιάκη για την βάφτιση της κόρης της

Υπάρχει, όμως, μία λεπτομέρεια που δεν παρατήρησαν πολλοί κοιτάζοντάς την. Το εντυπωσιακό φόρεμα που η περήφανη μανούλα είχε επιλέξει για αυτή τη μέρα είναι μοναδικό και κρύβει ένα πολύ όμορφο νόημα και μήνυμα. Πάνω του υπάρχει γραμμένος ένας στίχος από το τραγούδι "Όμορφή μου Κατερίνα", που είναι και το όνομα που πήρε η μοναχοκόρη της ίδιας.

«Όμορφή μου Κατερίνα, του μπαξέ μου καρδερίνα, άνοιξε την αγκαλιά σου», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια που επέλεξε να αποτυπωθούν πάνω στο ρούχο της και όσοι το αντιλήφθηκαν "έλιωσαν" (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το τραπέζι).

Μαρία Ηλιάκη φόρεμα βάφτισης

Η πρώτη φορά που η μικρή Κατερίνα της είπε "σ' αγαπώ"

Η Μαρία Ηλιάκη από τότε που έγινε μαμά είναι πλήρως αφοσιωμένη στην φροντίδα της κόρης της και προσπαθεί όσο είναι εύκολο να κάνει πράγματα μαζί της ώστε ο χρόνος τους να είναι ποιοτικός και να δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις που η μικρή θα θυμάται για πάντα.

Πολύ συχνά, μάλιστα, δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές τους στα social media της και κάνει τους ακόλουθούς της να "λιώνουν" (δείτε εδώ το βίντεο με την ξεκαρδιστική αντίδραση της σε φωτογραφία της), όμως τις προάλλες συνέβη κάτι που έκανε την καρδιά της να σπάσει σε χίλια κομμάτια, από χαρά. Το "μωρό" της ξεστόμισε για πρώτη φορά την λέξη σ' αγαπώ! Συγκινημένη, λοιπόν, η παρουσιάστρια θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον διάλογό τους να γίνεται ακόμη πιο γλυκός στη συνέχεια.

«Καλημέρα. Ένα θα σας πω, χθες είχαμε εξελίξεις. Μου είπε πρώτη φορά η κόρη μου, κοιτάζοντάς με στα μάτια, “σε αγαπώ πάρα πολύ μαμά”. Πόση ώρα πιστεύετε έκλαιγα; Με λυγμούς όμως, όχι ότι συγκινήθηκα και έτρεξε ένα δάκρυ. Δεν ξέρω αν υπάρχει υπερβολή στα συναισθήματα που μπορεί να σου προκαλέσει το παιδί σου. Μετά που το σκεφτόμουν έλεγα ότι ήμουν λίγο υπερβολική. Αλλά μεγάλη η χαρά και πολύ κλάμα. Έχετε δει σε κάτι ταινίες που η άλλη σπαράζει», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμα ένα story: «Δεν μου λες Κατερινάκι μου, εμείς οι δύο τί έχουμε;», έλεγε στην μικρή Κατερίνα και εκείνη της απάντησε: «Αγάπη». «Λιποθυμώ», δήλωσε στο τέλος.

Διαβάστε επίσης: Παντρεύονται Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης