Maestro: Χαμός με την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο instagram της σειράς κατά την διάρκεια του Athens Pride 2023

Πρωταγωνιστές Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Maestro: Χαμός με την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο instagram της σειράς κατά την διάρκεια του Athens Pride 2023

Η Πλατεία Κοτζιά το Σαββατοκύριακο γέμισε με πολύχρωμες σημαίες. Η παρέλαση για το Athens Pride Festival στο κέντρο της Αθήνας, με σύνθημα «Μία φορά κι έναν καιρό» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και δεν ήταν λίγα τα επώνυμα πρόσωπα που παρευρέθηκαν αυτή τη φορά (δείτε εδώ βίντεο με τον Γιώργο Καπουτζίδη να ανεβαίνει στην σκηνή φορώντας τακούνια).

Τα social media, μάλιστα, κατά την διάρκεια της παρέλασης πλημμύρισαν με πολύχρωμα post, παίρνοντας χιλιάδες likes και σχόλια από τα πρώτα λεπτά που βρίσκονταν στον αέρα ενώ ένα από τα post που συζητήθηκε αρκετά ήταν αυτό που έγινε από τον λογαριασμό της σειράς Maestro.

Η ανάρτηση από το instagram profile της σειράς Maestro

Στην εικόνα πρωταγωνιστούν ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Μπένος. Οι δυο ηθοποιοί φαίνεται να μοιράζονται ένα γλυκό και χαμογελούν στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ + κοινότητα.

«Η αγάπη νικά» γράφει η λεζάντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο αναδημοσίευσαν την ανάρτηση στα δικά τους προφίλ, Ο Γιώργος Μπένος ανέβασε, επίσης, και ένα δικό του στιγμιότυπο, από τη συμμετοχή του στο φετινό Athens Pride Festival με τον σκύλο του γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα «Γιορτάζοντας την αγάπη με την μεγάλη μου αγάπη!»

Υπενθυμίζουμε πως οι δυο ηθοποιοί είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με την σκηνή που φιλήθηκαν, στον πρώτο κύκλο της σειράς Maestro (δείτε την εδώ).