Survivor All Star: «Με την Ευρυδίκη...» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος "έσπασε" τη σιωπή του για την συνομιλία του με την Βαλαβάνη μετά την αποχώρηση

«Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα ήταν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Με την Ευρυδίκη...» - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε την Παρασκευή 23/6 στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση) και οι κάμερες των περίμεναν με ανυπομονησία στο αεροδρόμιο για να δουν και να ακούσουν τις πρώτες του δηλώσεις.

Αν και δεν μπορούσε να πει πολλά, λόγω του συμβόλαιού του με το ΣΚΑΙ, μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε μόλις πάτησε σε ελληνικό έδαφος, αλλά και εάν υπήρξε κάποια συνομιλία με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση για την σχέση τους.

«Καλά τι υποδοχή είναι αυτή ούτε ροκ σταρ να ήμουν για τον Θεό δηλαδή. Τα παιδιά δεν με αφήνουν να μιλήσω η αλήθεια είναι προηγείται το ΣΚΑΙ οπότε με συγχωρείται πάρα πολύ δεν μπορώ να μιλήσω, αυτή είναι η οδηγία μου», είπε αρχικά, αλλά στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για την σύντροφό του: «Αχ Θεέ μου τι θα τραβήξω πάλι σε κάθε παιχνίδι που πηγαίνω. Με την Ευρυδίκη εννοείται μιλήσαμε».

Και έπειτα αποκάλυψε: «Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου τώρα βγήκα από το αεροπλάνο. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα ήταν η μάνα μου».

Διαβάστε επίσης: Spoiler: Αυτοί οι δυο πάνε σίγουρα ημιτελικό!

Τόσα χρήματα πήρε από το ριάλιτι

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να ήθελε απεγνωσμένα να φτάσει μέχρι τον τελικό και να σηκώσει ψηλά την κούπα, δυστυχώς όμως το όνειρο του σταμάτησε απότομα, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης 21/6 την αποχώρηση του από το Survivor All Star.

«Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου. Θα αποχωρήσω θα πάω σπίτι μου. Είναι μια λύτρωση, του τύπου το ταξίδι έφτασε το τέλος και συνεχίζουν όλοι οι υπόλοιποι. Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Η Σταυρούλα είναι δυνατή παίκτρια και ο Μπάρτζης έχει πολύ δυνατό κοινό. Ευχαριστώ που πλήρωσαν από το υστέρημα τους για να μπω και εγώ σε μια κατάταξη», ήταν μερικά από τα λόγια του λίγο πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Και που αποχώρησε ωστόσο, δεν χρειάζεται να στεναχωριέται πολύ, καθώς όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, ο Κωνσταντίνος γυρίζει στην Ελλάδα με σχεδόν όλο το έπαθλο.

Ο Κωνσταντίνος ήταν από τους παίκτες που μπήκαν στην έναρξη του Survivor All Star. Άρα, από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα, Ιούνιο, έβαλε στην τσέπη του 120.000 ευρώ.

Μπορεί ο Βασάλος να μην ήταν από τους παίκτες που ήταν πρώτοι στην κατάταξη, εμείς ωστόσο γνωρίζουμε ποιοι είναι - δείτε εδώ.