«Επιστρέφω για να κάνω unfollow τον Γιώργο Λιάγκα» - "Κόλαφος" ο Βαγγέλης Περρής για την Μαρία Κορινθίου

«Το κόλπο είναι να κάνεις ufollow την σωστή στιγμή για να ασχολούνται με εσένα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Επιστρέφω για να κάνω unfollow τον Γιώργο Λιάγκα» -

Όσο οι εκπομπές πλησιάζουν προς το τέλος της σεζόν, τόσο περισσότερες συμφωνίες κλείνουν ανάμεσα στα κανάλια, τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους για την επόμενη και φαίνεται πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει ήδη "κλείσει" την ομάδα του (δείτε εδώ τις δύο γυναίκες που έχουν συμφωνήσει με τον σταθμό).

Μάλιστα, ο άντρας της παρέας το επιβεβαίωσε το πρωί του Σαββάτου 24/6 στον αέρα του Open Weekend. Ο ίδιος αποκάλυψε όλους τους λόγους που είπε το "ναι", ενώ δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο το unfollow της Μαρίας Κορινθίου στον Γιώργο Λιάγκα και τον συνεργάτη του (δείτε εδώ ποιον) και πέταξε την σπόντα του.

Το "καρφί" του Βαγγέλη Περρή για το unfollow της Κορινθίου στον Λιάγκα

«Τα είπατε όλα, αλλά δεν είπατε γιατί θα επιστρέψω εγώ στο Πρωινό. Επιστρέφω για να κάνω unfollow τον Γιώργο Λιάγκα. Το κόλπο είναι να κάνεις ufollow την σωστή στιγμή για να ασχολούνται με εσένα. Αυτό θα κάνω κι έχω στο μυαλό μου. Θα πάω και μετά από μία εβδομάδα unfollow», είπε αρχικά με χιούμορ.

Και έπειτα δήλωσε: «Είπα ναι, γιατί πρώτα πρέπει να κάνεις μία δουλειά και θα πρέπει να βγάλεις τα προς το ζην. Νομίζω ότι αυτά που συζητήσαμε ήταν ιδιαιτέρως θελκτικά από κάθε άποψη και προχωράμε κανονικά. Υπήρξαν κάτι προτάσεις ψιλές και χοντρές, θελκτικές ή που δεν προχωρούσαν και δεν με κάλυπτε, αλλά συνήθως ακολουθώ το ένστικτό μου και τις περισσότερες φορές με βγάζει σωστό. Έχω καλή σχέση με τα παιδιά και χάρηκα πολύ που τα ξαναείδα. Όλο αυτό το σύστημα το έχω ζήσει, τους εκτιμώ και τους αγαπώ, έχω φίλους. Εκεί που ήταν να αποφασίσω με πήρε τηλέφωνο ο Μπάκας και συνέχισαν κι οι υπόλοιποι».