«Φύλο ξέρουμε...» - Η εξομολόγηση του Απόστολου Ρουβά για την σύντροφό του και το μωράκι που περιμένουν

«Νιώθω πάρα πολύ έτοιμος!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φύλο ξέρουμε...» - Η εξομολόγηση του Απόστολου Ρουβά για την σύντροφό του και το μωράκι που περιμένουν

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς. Ο σεφ, μίλησε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, ανυπομονώντας να έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του.

Όπως αποκάλυψε, μπορεί να εργάζεται σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση, καθώς του αρέσει η αλληλεπίδραση με τον κόσμο.

Η συνέντευξη του Απόστολου Ρουβάς

«Είναι υπέροχο. Από την πρώτη στιγμή που το έμαθα νιώθω φανταστικά. Νιώθω πάρα πολύ έτοιμος!», είπε αρχικά για το μωράκι του που θα κρατάει σε λίγους μήνες στην αγκαλιά του (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της συντρόφου του στα μπουζούκια με φουσκωμένη κοιλίτσα).

«Δεν έχει περάσει από την σκέψη μας ο γάμος, θα το δούμε όταν έρθει η στιγμή. Φύλο ξέρουμε αλλά δεν θα το μοιραστούμε ακόμα, ενδεχομένως να το αποκαλύψουμε κάποια στιγμή», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τον αδερφό του, είπε: «Με τον Σάκη έχουμε 5 χρόνια διαφορά, δεν μπορείς να μας συγκρίνεις, ζωηρός ή μη. Σίγουρα και αυτός έχει κάνει τις ζημιές του. Ο Σάκης ως μεγαλύτερος αδερφός μας πρόσεχε, μας φρόντιζε.

«Θα επέστρεφα τηλεοπτικά, ευχάριστα θα το έκαναν. Μου αρέσει η αλληλεπίδραση με τον κόσμο και η αμεσότητα», αποκάλυψε για τα επαγγελματικά του.

Δέχτηκε πρόταση να μπει στο Survivor All Star; «Δεν υπήρξε ενδιαφέρον ούτε από εμένα, ούτε από την παραγωγή να μπω στο παιχνίδι. Νομίζω δεν με ενόχλησε γιατί είχα χαράξει μια πορεία που δεν θα ήθελα να την αλλάξω».

Πως έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς

«Ψωνίζαμε και μπήκαμε σε ένα φαρμακείο να πάρουμε τεστ γιατί δεν ήταν σίγουρη (η Φανή) και ένα βράδυ μου λέει "υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος". Ξετρελάθηκα», συμπλήρωσε έπειτα για τον τρόπο που του το αποκάλυψε η σύντροφός του, ενώ εξήγησε πως τις επόμενες ημέρες είχαν πολύ άγχος μέχρι να επιβεβαιωθεί πραγματικά. Μάλιστα, δήλωσε πως λόγω της σχέσης του με τα παιδιά του αδερφού του, Σάκη, του δημιουργήθηκε η επιθυμία να γίνει και ο ίδιος πατέρας.

Διαβάστε επίσης: Σε κυριλέ εστιατόριο στην Αθήνα με την καλή του - Ο έρωτας έχει "χτυπήσει" για τα καλά τον Απόστολο Ρουβά και την Φανή