«Ήταν κάτι λυπηρό! Κάνουν τέτοιου είδους χιούμορ;» - Φανερά ενοχλημένος ο Μπιμπίλας με το Γιάννη Πρετεντέρη

Πίσω από όλο το χιούμορ που έγινε με το όνομά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ήταν κάτι λυπηρό! Κάνουν τέτοιου είδους χιούμορ;» - Φανερά ενοχλημένος ο Μπιμπίλας με το Γιάννη Πρετεντέρη

Την ημέρα των εθνικών εκλογών και μάλιστα λίγο μετά την καταμέτρηση των ψήφων είδαμε το Γιάννη Πρετεντέρη μέσα από τη συχνότητα του Mega και από την εκπομπή, που σχολιαζόταν η πολιτική επικαιρότητα να κάνει μια γκάφα.

Για πολλούς στη συνέχεια θεωρήθηκε εσκεμμένη γκάφα του, αφού τον είδαμε να μπερδεύει το όνομα του Σπύρου Μπμπίλα, ο οποίος εκλέχθηκε με το κόμμα της Πλεύσης Ελευθερίας (δείτε εδώ το βίντεο).

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τη συγκεκριμένη γκάφα ξανά, την Τρίτη 27/6 μέσα από το Πρωινό μας.

Η νέα δήλωση του Σπύρου Μπιμπίλα για το Γιάννη Πρετεντέρη

«Ήταν κάτι λυπηρό, διότι στις 21 Μαϊου ήμουν στην εκπομπή που παρουσίαζε ο κύριος Πρετεντέρης. Ήμουν στο πάνελ...Γίνεται μια πλακίτσα περίεργη, που εγώ δεν μπορώ να την καταλάβω και απλώς υπενθύμισα κάτι. Ας μην το σχολιάσουμε άλλο. Ασφαλώς και καταδικάζω το γιαούρτωμα πρέπει να προσέχει τι λέει.

Εγώ απλά το υπενθύμισα για να του βάλω στο μυαλό, ότι θα πρέπει πώς μιλάει. Το καταδικάζω μεν το υπενθυμίζω δε. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να ζητάνε ένα συγγνώμη, όταν σε έναν τόσο γνωστό ηθοποιό, άνθρωπο, πολίτη της χώρας αρχίζουν και κάνουν πλακίτσα με το όνομά του.

Mοιάζει ειρωνικό έτσι όπως το είδα εγώ, ακόμα και για το κόμμα στο οποίο βρίσκομαι. Όταν τον δω τον κύριο Πρετεντέρη κάποια στιγμή, ελπίζω να μου πει κάτι. Εγώ πάντως ζητάω συγγνώμη, γιατί ήμουν εν θερμώ, που επενθύμισα κάτι...Πάντως λυπήθηκα που ένας γνωστός δημοσιογράφος κάνουν τέτοιου είδους χιούμορ σε μια τέτοια εκπομπή. Δεν ήταν σατιρική εκπομπή», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ανάρτηση του ηθοποιού μετά την εκλογή του

Μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram για να ευχαριστήσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου και όλους όσους τον στήριξαν.

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που μεσα σε δύσκολες συνθήκες αγκάλιασαν τον αγώνα μας για να μπει τελικά η @plefsieleftherias2023 και η @zoekonstant , Zωη Kωνσταντοπούλου στην Βουλή. Όπως πάντα μέχρι τώρα θα είμαι δίπλα στους δίκαιους αγώνες των πολιτών και ιδιαίτερα της μεγάλης οικογένειας των καλλιτεχνών για μια αξιοπρεπή, δίκαιη και χωρίς προβλήματα ζωή....Με την Ζωή στην νέα Βουλή ανοίγουμε τον δρόμο για μια ισχυρή αντιπολίτευση υπεράσπισης των πολιτών».