Survivor All Star: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα - Η ανάρτηση του Λιανού κατά την επιστροφή του Ελλάδα

«Game over»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
giorgoslianoss/Instagram
giorgoslianoss/Instagram

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Survivor All Star, καθώς έμεινε μόλις μιάμιση εβδομάδα πριν από τον μεγάλο τελικό που θα γίνει στο Γαλάτσι, και ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει στην Ελλάδα και στην οικογένεια του.

Μάλιστα, κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο παρουσιαστής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το αεροπλάνο.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός έκανε μια χιουμοριστική κίνηση με το καπέλο του, ενώ έγραψε στην ανάρτηση στο story του, «Game over».

Δείτε εδώ, ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα επάθλου και ποιους θα πάρει μαζί του.

Τι θα δούμε σήμερα 2/7 στο Survivor All Star του ΣΚΑΙ

Το Survivor All Star επιστρέφει δυναμικά απόψε Κυριακή 2/7 με ολοκαίνουριο επεισόδιο μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή την περασμένη Πέμπτη (δείτε πόσα χρήματα κέρδισε). Όλοι οι παίκτες είχαν βάλει στόχο να την διώξουν από από το παιχνίδι έχοντας καταστρώσει σχέδιο, και τελικά το κατάφεραν.

Το σχέδιο λοιπόν που είχαν καταστρώσει θα αποκαλυφθεί σήμερα, με την Μαριαλένα να το λέει ξεκάθαρα στην προσωπική της συνέντευξη χωρίς να διστάζει λεπτό.

Όπως είχαμε δει και τα προηγούμενα επεισόδια, ο Σάκης Κατσούλης είχε δώσει τα χέρια με τον Νίκο Μπάρτζη για να προχωρήσουν μαζί στο σχέδιο, με τον πρώην να θέλει να προστατεύσει την σύντροφό του και να την οδηγήσει και εκείνη στον ημιτελικό και στη συνέχεια στον τελικό - δείτε εδώ αν θα τα καταφέρει αφού έχουμε την τελική τριάδα.

Σήμερα 2/7 τα φτυάρια θα βγουν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου με την Στέλλα Ανδρέαδου και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να την κράζουν άσχημα. Αναφέρουν μεταξύ άλλων πως η Σταυρούλα αλλιώς ήταν πίσω από τις κάμερες και αλλιώς μπροστά από αυτές.

«Βλέπαμε συμπεριφορές άλλες πίσω από την κάμερα και άλλες μπροστά από την κάμερα. Οπότε αυτός ήταν ο στόχος μας! Να αποχωρήσει η Σταυρούλα και έτσι κι έγινε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Στη συνέχεια οι 6 παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι, θα αγωνιστούν για το τελευταίο έπαθλο του Survivor All Star. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει;