Έγινε viral με το σημείωμά της προς τους γείτονες για τις Πανελλήνιες - Γνωστή παρουσιάστρια η μητέρα της νεαρής που πέρασε στη Νομική Αθηνών

«Η Χάιντι όντως έσκισε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έγινε viral με το σημείωμά της προς τους γείτονες για τις Πανελλήνιες - Γνωστή παρουσιάστρια η μητέρα της νεαρής που πέρασε στη Νομική Αθηνών

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι τεράστια υπόθεση για κάθε οικογένεια, καθώς τα παιδιά παλεύουν για πάνω από ένα χρόνο ώστε να καταφέρουν να περάσουν στη σχολή των ονείρων τους, με το άγχος να χτυπάει κόκκινο κάθε φορά, με τους γονείς αυτών να αγωνιούν το ίδιο για το μέλλον τους.

Άλλοι μαθητές χρειάζονται ησυχία για να συγκεντρωθούν και να διαβάσουν, μερικοί ακούνε μουσική για να τα καταφέρουν και άλλοι ξεδίνουν με άλλες δραστηριότητες για να έχουν καθαρό μυαλό. Σημαντικό ρόλο, όμως, παίζει και το περιβάλλον κάθε παιδιού.

Viral, λοιπόν, έγινε πριν ξεκινήσουν οι πανελλήνιες το σημείωμα που άφησε μία νεαρή ονόματι Χάιντι, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της, ζητώντας από τους γείτονές της να μην κάνουν φασαρία τις ημέρες των εξετάσεων για να μπορεί να αποδώσει και εκείνοι γέμισαν το χαρτί με ευχές για την επιτυχία της.

Αφού οι εξετάσεις τελείωσαν (δείτε εδώ τα θέματα που έπεσαν), η μητέρα της κόλλησε δεύτερο χαρτί αποκαλύπτοντας πως το παιδί της τα κατάφερε, πέρασε στη Νομική Αθηνών, γι' αυτό και τους ευχαρίστησε για την υπομονή τους και το κουράγιο που της έδωσαν, ενώ άφησε και γλυκά στην είσοδο για να δείξει πόσο εκτίμησε το σεβασμό που έδειξαν στο αίτημά της.

Αυτή η δημοσιογράφος είναι η μητέρα της νεαρής που έγινε viral με το σημείωμα για τις πανελλήνιες

Την Τετάρτη 5/7 μέσα από το Live News του MEGA αποκαλύφθηκε πως η μητέρα της νεαρής είναι γνωστή δημοσιογράφος και μάλιστα του συγκεκριμένου καναλιού. Ο λόγος για την Μαριλένα Γεραντώνη, η οποία δήλωσε:

«Οι Πανελλήνιες είναι μία ψυχοφθόρα προσπάθεια και όλοι δίνουν τον καλύτερο του εαυτό στο τέλος. Το άγχος της Χάιντι ήταν να μην γίνει κάποιο πάρτι στην ταράτσα, γιατί γίνονται συχνά. Η πολυκατοικία μας έχει τα περισσότερα διαμερίσματά της ως Aibnb και μένουν πολλοί νέοι άνθρωποι οι οποίοι οι κάνουν πάρτι - και καλά κάνουν - . Της έγραψαν ευχές όμως, και δεν έκαναν κανένα πάρτι. Σεβάστηκαν την επιθυμία της».

Διαβάστε επίσης: Μαριλένα Γεραντώνη: «Δέχθηκα παρενόχληση από άτομο που ήταν πολλά χρόνια στον χώρο»