Τον "σκότωσε" με το βλέμμα της - Το βίντεο που μαρτυρά τις σχέσεις του πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά με την σύντροφό του, Πάουλα

Δύσκολα τα πράγματα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τον

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz κι αυτό γιατί οι τσακωμοί στο γήπεδο με τους γονείς του είναι συχνοί. Το τελευταίο διάστημα όμως απασχολεί τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι εξαιτίας της νέας του σχέσης με την Πάουλα Μπαντόσα (δείτε εδώ με τι ασχολείται).

Φαίνεται πως ο νεαρός έχει γνωρίσει ήδη την καλή του στον πατέρα και την μητέρα του, όμως φημολογείται πως υπάρχει ένταση ανάμεσά τους, ιδιαίτερα μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με πρωταγωνιστές την Πάουλα (δείτε εδώ το "καυτό" φιλί τους στο στόμα) και τον μπαμπά του τενίστα.

Οι σχέσεις της κοπέλας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον πατέρα του

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός από τους αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά, ο πατέρας του που καθόταν στις κερκίδες του φώναξε κάτι και αμέσως μετά, η 25χρονη σύντροφος του αθλητή που βρισκόταν ακριβώς πίσω του, γύρισε και τον κοίταξε με θανατηφόρο βλέμμα.

Η τρυφερή εξομολόγηση για την σύντροφό του

Στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο τενίστας στη γερμανική εφημερίδα Bild μίλησε για το νέο του κορίτσι με το οποίο δείχνει να είναι πολύ καλά, καθώς όπως εξήγησε πρόκειται για μία σχέση με πνευματική σύνδεση (δείτε εδώ την πρώην του).

«Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα.

Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, στις αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο, γιατί όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι θα βρεις κάτι και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.