«Είναι πολύ άσχημο αυτό... Ξεπερνάτε κάθε όριο» - Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου για το δημοσίευμα με Σχίζα και Σοφιάνα

Η ανάρτηση της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Χαμός επικράτησε τις τελευταίες ημέρες με δημοσίευμα που ήθελε την Σοφιάνα Αβραμάκη να διατηρεί σχέση με τον Στάθη Σχίζα μετά το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ωστόσο, το εν λόγω άρθρο έγραφε και λεπτομέρειες πολύ άσχημα προς τα δυο πρόσωπα, ειδικά από τη στιγμή που δεν ίσχυε τίποτα.

Ο Στάθης πρώτα στο Youweekly.gr διέψευσε τα πάντα σε έξαλλη κατάσταση, ενώ λίγο αργότερα έκανε και δηλώσεις στις κάμερες λέγοντας:

«Με είδες εσύ να ανταλλάσσω φιλιά; Για τον Θεό ρε παιδιά έχω να δω την κοπέλα 15 μέρες. Η περιγραφή της εφημερίδας είναι εμετική. Ντροπή! Είναι αστειότητες, γελοία αυτά τα πράγματα. Δεν γέλασα, θύμωσα. Πραγματικά είναι πολύ άσχημο ρε συ. Έγραψαν ότι φιλιόμαστε με την Σοφιάνα και ερχόταν κρυφά στο σπίτι μου. Έλεος! Μου έχουν GPS. Θα ήμασταν εκεί πέρα έτσι όπως λένε και δεν θα έβγαζε κάποιος μια φωτογραφία; Είχαν μείνει όλοι...» - δείτε εδώ τις δηλώσεις του.

Την απάντηση της έδωσε και ο Σοφιάνα Αρβαμάκη μέσω ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και έκανε και δηλώσεις στην εκπομπή Γειά σου που έριξε αυλαία.

«Έχω ήδη κινηθεί νομικά, έχω στείλει ένα εξώδικο. Γενικότερα φέτος πρέπει να είναι η χρονιά των εξωδίκων. Περιμένω μια αποκατάσταση από την εφημερίδα και πιστεύω ότι θα γίνει. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν υπάρχει το όνομα του ανθρώπου που συνέταξε το κείμενο. Θεωρώ ότι ήταν πολύ προσωπικό αυτό που έγινε», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις της.

Η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου για το δημοσίευμα για τη φίλη της, Σοφιάνα Αβραμάκη

Η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία είναι καλή της φίλη, παρακολουθώντας την εκπομπή στην οποία μιλούσε, ξέσπασε μέσω μιας ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Απόλυτα λογικό. Τις περισσότερες φορές τα άρθρα γράφουν σκόπιμα ψέματα για να κάνουν κακό. Είναι πολύ άσχημο αυτό γιατί έχουμε ανθρώπους στη ζωή μας που στεναχωριούνται περισσότερο από εμάς που ξέρουμε σε τι αποσκοπούν αυτά τα άρθρα. Εμείς μια, δυο, τρεις να το αγνοήσουμε, αλλά ξεπερνάτε κάθε όριο πολλές φορές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Βρισηίδα Ανδριώτου Σοφιάνα Αβραμάκη Στάθης Σχίζας