«Έγραψαν ότι φιλιόμαστε με την Σοφιάνα και...» - Έξαλλος ο Σχίζας με το δημοσίευμα περί σχέσης με την Αβραμάκη

«Ντροπή! Είναι αστειότητες, γελοία αυτά τα πράγματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έγραψαν ότι φιλιόμαστε με την Σοφιάνα και...» - Έξαλλος ο Σχίζας με το δημοσίευμα περί σχέσης με την Αβραμάκη

Πρώτα στο Youweekly.gr μίλησε αποκλειστικά ο Στάθης Σχίζας για το δημοσιεύματα που τον έκανε έξαλλο. Συγκεκριμένα, εφημερίδα έγραψε πως όχι μόνο είναι σε σχέση με την Σοφιάνα Αβραμάκη αλλά φιλιούνται δημόσια και είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί στις εξόδους τους.

Ο νικητής του Survivor 5 έκανε δηλώσεις και στην εκπομπή Super Κατερίνα φανερά εκνευρισμένος για τα όσα γράφτηκαν ακόμη μια φορά για την προσωπική του ζωή.

Οι δηλώσεις του Σχίζα για το δημοσίευμα για την Αβραμάκη

«Με είδες εσύ να ανταλλάσσω φιλιά; Για τον Θεό ρε παιδιά έχω να δω την κοπέλα 15 μέρες. Η περιγραφή της εφημερίδας είναι εμετική. Ντροπή! Είναι αστειότητες, γελοία αυτά τα πράγματα. Δεν γέλασα, θύμωσα. Πραγματικά είναι πολύ άσχημο ρε συ. Έγραψαν ότι φιλιόμαστε με την Σοφιάνα και ερχόταν κρυφά στο σπίτι μου. Έλεος! Μου έχουν GPS. Θα ήμασταν εκεί πέρα έτσι όπως λένε και δεν θα έβγαζε κάποιος μια φωτογραφία; Είχαν μείνει όλοι έκπληκτοι. Δεν θα πάρετε χαμπάρι στην επόμενη σχέση μου. Είναι αστείο» ξέσπασε ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε επίσης και την αιχμηρή απάντηση της Σοφιάνας Αβραμάκη στο Instagram!

Οι δηλώσεις για την προσωπική του ζωή

Επίσης, παραχώρησε και συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου μίλησε για τη ζωή του μετά το παιχνίδι.

«Δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάποιο πάνελ. Δεν θα μου ταίριαζε κάτι τηλεοπτικό. Έχω δεχτεί προτάσεις, αλλά δεν είναι για εμένα. Συζητάω για κάτι τηλεοπτικό που μου ταιριάζει και αφορά παιδιά. Σαν ντοκιμαντέρ κάπως. Δεν έχουμε συμφωνήσει στο 100%. Είμαι περήφανος για την πρώτη μου συμμετοχή στο Survivor, τη δεύτερη τη μετάνιωσα. Ήταν πολύ σκληρό ριάλιτι φέτος και γι’ αυτό έφυγα. Θέλω να κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης. Έχω κλείσει με τον Άγιο Δομίνικο, ούτε διακοπές δεν θέλω να πάω εκεί. Με έχουν ενοχλήσει 1 εκατομμύριο φορές πράγματα που λέγονται για εμένα, αλλά έτσι είναι η δημοσιότητα. Είμαι ψύχραιμος για πράγματα που λέγονται για εμένα και δεν ισχύουν», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Σχετικά με την κόρη του και τη σχέση τους, είπε: «Η κόρη μου είναι 9,5 χρονών και έχουμε φοβερή επικοινωνία, είμαστε φίλοι. Στα πρώτα φλερτ της κόρης μου, πιστεύω θα αισθανθώ περίεργα. Οι μπαμπάδες δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα. Δεν έχω προσωπική ζωή, ασχολούμαι μόνο με το παιδί, τη δουλειά και τους φίλους μου. Εάν έρθει στην προσωπική μου ζωή μου κάτι δεν θα ήθελα καθόλου να δημοσιοποιηθεί».