Συγκινημένη η Ιωάννα Σρόιτερ - Ο λόγος που αποχωρίζεται τις κόρες της

Η ανάρτηση στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ ενεργή βλέπουμε να είναι η Ιωάννα Μπούκη, σύζυγός του Αντώνη Σρόιτερ στα social media, καθώς την Πέμπτη 13/7 την είδαμε μέσα από 2 instagram stories να αποχαιρετά τις κόρες, που έχει φέρει στη ζωή με το δημοσιογράφο.

Ο λόγος; Τα δύο κορίτσια της ετοιμάζονται να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές με τη γιαγιά τους και έτσι Ιωάννα και Αντώνης Σρόιτερ θα έχουν όλον τον ελεύθερο χρόνο να ξεκουραστούν για λίγο και να περάσουν χρόνο μαζί.

Μέσα από τις αναρτήσεις της Μπούκη βλέπουμε τη γιαγιά τους να τις έχει παραλάβει με το αμάξι της και εκείνες στα πίσω καθίσματα να χαιρετάνε γεμάτες χαρά τη μαμά τους (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τον Σρόιτερ).

Ο αποχαιρετισμός της Ιωάννας Μπούκη με τις κόρες της

«Φεύγουν τα παιδάκια μου διακοπές με τη γιαγιά», έγραψε η Ιωάννα Μπούκη.

Ιωάννα Σρόιτερ - Παιδιά

Ο γάμος με τον Σρόιτερ και οι εντάσεις

«Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό.

Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει.

Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Δεν είναι θέμα ψυχραιμίας, είναι αυτοσυντήρησης. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα», είπε ο Αντώνης Σρόιτερ.