Τριαντάφυλλος : «Τότε κι εμείς εδώ γιατί κάνουμε εκπομπή παιδιά; Έλεος πια...» - Το σχόλιο του για το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη

Ξεκαθάρισε την θέση του!

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος : «Τότε κι εμείς εδώ γιατί κάνουμε εκπομπή παιδιά; Έλεος πια...» - Το σχόλιο του για το ζεϊμπέκικο του  Γιώργου Πατούλη

Το πρωί της Δευτέρας 31/07/23, στην εκπομπή του Open, στο Καλοκαίρι yes, προκλήθηκε χαμός στο πλατό, όταν έπεσε στο τραπέζι το ζήτημα σχετικά με το ζεϊμπέικο που χόρεψε ο Γιώργος Πατούλης, την περίοδο όπου όλη η χώρα βρίσκεται βυθισμένη στο πένθος λόγω των πυρκαγιών, αλλά και του χαμού των δύο άτυχων πιλότων.

Ο Τριαντάφυλλος πήρε το μέρος του Γιώργου Πατούλη

Το πάνελ της εκπομπής του Καλοκαίρι yes, διχάστηκε αναφορικά με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Γιώργος Πατούλης, την στιγμή που η χώρα ψυχορραγεί. Η Μαριάντα Πιεριδή, προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του αυτή, λέγοντας ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση και ότι δεν το έκανε με κακό σκοπό (δείτε εδώ την δημόσια απολογία του για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε).

Όμως, ο Φοίβος Παπαδάκης, με την σειρά του δήλωσε ότι: «Δεν είναι δυνατόν ο Περιφερειάρχης Αττικής να χορεύει ζεϊμπέκικο, από την στιγμή που όλη η χώρα δίνει μάχη με τις πυρκαγιές».

Η Φελίσια Τσαλαπάτη, πήρε και εκείνη θέση, και δήλωσε ότι η άποψή της βρίσκεται κάπου στην μέση σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί.

Ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος, δεν δίστασε να δηλώσει την δική του θέση, και είπε ότι: «Είναι σε μια στιγμή παιδιά...Ωραία...Τότε κι εμείς εδώ γιατί γελάμε και κάνουμε εκπομπή παιδιά; Έλεος πια. Ό,τι γίνεται είμαστε εναντίον κάποιου».

Ακόμα ο Φοίβος Παπαδάκης, σχετικά με το ίδιο ζήτημα δήλωσε ότι: «Βλέπουν όμως τον κ. Πατούλη να χορεύει και οι γονείς των δύο νεκρών πιλότων και νομίζω δεν είναι η στιγμή για να βλέπουμε τον Περιφερειάρχη Αττικής να χορεύει ζεϊμπέκικο. Δεν λέω ότι αν δεν χόρευε ζεϊμπέκικο ότι θα έσβηναν οι φωτιές. Ωστόσο, επειδή είναι ένα πρόσωπο πολύ υψηλά ιστάμενο στην πολιτική ζωή της χώρας, και επειδή έχουμε 4 θύματα από τις πυργκαγιές στην χώρα, σαν εικόνα νομίζω ότι επειδή οι πολιτικοί δεν είναι μόνο πράξη, είναι και εικόνα. Σαν εικόνα θα μπορούσε να το αποφεύγει».

Κλείνοντας ο Τριαντάφυλλος δήλωσε τα εξής: «Οι πολιτικοί είναι άνθρωποι κι έχουν και τις στιγμές τους. Έτυχε τώρα σε μια στιγμή του να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο. Λες να μην πόνεσε ο άνθρωπος αυτός τα παιδιά που έχουν χαθεί;»

Δείτε εδώ το βίντεο: