«Για το ατόπημα του ζεϊμπέκικου...» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Ρώμα μετά την παραίτηση του Γιώργου Πατούλη

«Θα πρέπει να έχει πολύ ισχυρές αποδείξεις κάποιος για να...»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Ο Χάρης Ρώμας, αποφάσισε να πάρει θέση μετά τα όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες για τον ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη, το οποίο προκάλεσε μεγάλη θύελλα αντιδράσεων τόσο στην κοινή γνώμη, όσο και στην Νέα Δημοκρατία.

Ο λόγος; Αυτή την περίοδο η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση πένθους, λόγω των μεγάλων πυρκαγιών, αλλά και εξαιτίας του άδικου χαμού των δύο πιλότων του Canadair που κατέπεσε στην Κάρυστο.

Τη Δευτέρα 31/07/23 ο Γιώργος Πατούλης έκανε γνωστή την παραίτηση του από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής. Στην συνέχεια δήλωσε μάλιστα, πως εξακολουθεί να στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και τον Νίκο Χαρδαλιά, που ζητάει την ψήφο εμπιστοσύνης του λαού (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωσή του).

Η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα υπέρ του Γιώργου Πατούλη

Ο Χάρης Ρώμας, το μεσημέρι της Τρίτης 1/08/23, σε μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δήλωσε φανερά την θέση του σχετικά με την απόφαση του Γιώργου Πατούλη να αποσυρθεί από τις δημοτικές εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευε μία λεζάντα. Στην λεζάντα έγραφε: «Η απόφαση του Γιώργου Πατούλη, του πάνω από όλα φίλου μου Γιώργου, να αποσυρθεί από την αυτοδιοικητική κούρσα για να μην δημιουργήσει αντάρτικο μέτωπο ενάντια στην παράταξη που τιμά και στηρίζει χρόνια, αποδεικνύει ανωτερότητα και πολιτική αξιοπιστία. Για το ατόπημα του ζεϊμπέκικου που χορεύτηκε την εντελώς λάθος στιγμή απολογήθηκε και δεν υπάρχει περίπτωση να διαγράψω μία γνωριμία σαράντα χρόνων για αυτό το λόγο. Ούτε θα επιτρέψω να διεξάγεται μπροστά μου αυτό το ανάλγητο: ''Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.

Πολλά θα ειπωθούν από καλοθελητές αλλά συμβουλεύω, τουλάχιστον τους συνοδοιπόρους μου στην Περιφέρεια Αττικής επί της τετραετίας διοίκησης Πατούλη, να μην δείξουν ίχνος αχαριστίας. Να τον ευχαριστήσουν ολόψυχα για την ευκαιρία που μας έδωσε, ειδικά σε όσους είχαμε θεσμικούς ρόλους μεγάλων ευθυνών. Δίπλα στον Γιώργο είδα και έμαθα τι σημαίνει να παράγεις αδιάκοπα κοινωφελές έργο, τι σημαίνει δρω για το κοινό καλό. Το λέω και το εννοώ».

Κλείνοντας ο Χάρης Ρώμας έγραψε τα εξής: «Θα πρέπει να έχει πολύ ισχυρές αποδείξεις κάποιος για να με κάνει να αλλάξω γνώμη για την αξιοσύνη αυτού του πολιτικού άντρα. Εύχομαι καλή τύχη στην συνέχεια της πορείας του που αποκλείεται να μην είναι δημιουργική και συγκινημένος αυτή την στιγμή που γράφω την ανάρτηση στέλνω την αγάπη μου για μία ακόμη φορά!»

Δείτε εδώ την ανάρτηση του: