Οι ντουλάπες ξεκινούν από το ταβάνι και φτάνουν στο πάτωμα - Υπερπαραγωγή το δωμάτιο γκαρνταρόμπα της Μαίρης Συνατσάκη

Τα παπούτσια της πιάνουν όλο τον χώρο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει αλλάξει πολλές φορές σπίτια, ωστόσο από τότε που πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει με τον Ίαν Στρατή δεν έχει αποχωριστεί την κατοικία τους, η οποία πλέον στεγάζει και την μικρή τους κόρη, Ολίβια (δείτε εδώ την πρώτη της ολόσωμη φωτογραφία).

Είναι ένας χώρος μεγάλος, ο οποίος περιλαμβάνει σαλόνι, κουζίνα, τουαλέτα, κρεβατοκάμαρα για το ζευγάρι, υπνοδωμάτιο για τη μπέμπα (δείτε το εδώ), γραφείο, μεγάλα μπαλκόνια και δωμάτιο βεστιάριο για την επιχειρηματία και δημοσιογράφο.

Το δωμάτιο - βεστιάριο της Μαίρης Συνατσάκη

Από το δωμάτιο βεστιάριο, μάλιστα, η ίδια συνηθίζει να τραβά τις περισσότερες φωτογραφίες και βίντεό της πλέον για τα social media της. Οι τεράστιες ντουλάπες που έχει εκεί, σχεδόν από το ταβάνι μέχρι το πάτωμα, είναι γεμάτες με τα παπούτσια της δικής της συλλογής, ενώ υπάρχουν παντού κρεμάστρες και κουτιά για τα ρούχα, τις τσάντες και τα αξεσουάρ της.

Εκεί υπάρχει και ένας ολόσωμος καθρέφτης με φως γύρω γύρω για να δείχνει τα outfit της, αλλά και ένα μεγάλο σκαμπό για να μπορεί να στέκεται για να φοράει τα παπούτσια της και να δοκιμάζει τα σύνολά της.

Σε παλαιότερο βίντεο στο κανάλι της στο youtube είχε κάνει ολόκληρο tour στο σπίτι, δείχνοντας όλους τους χώρους, όπως είχαν διαμορφωθεί τότε.

Φωτογραφίες από το υπόλοιπο σπίτι

Το υπόλοιπο σπίτι τους είναι αρκετά ιδιαίτερο, καθώς το χρώμα που επικρατεί είναι το λευκό ενώ τα έπιπλα είναι μοντέρνα και λειτουργικά.