Χαμός μέσα σε λίγες ώρες κάτω από την ανάρτηση της Πάολα μαζί με την 20χρονη κόρη της

Έπαθαν πλάκα οι followers της τραγουδίστριας με την ομοιότητα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Πάολα θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο το έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία, αφού προς τα έξω βγαίνουν μόνο όσο θέλει η ίδια.

Για παράδειγμα τα τελευταία χρόνια είναι ερωτευμένη και δεν διστάζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφο της, όχι όμως σε κοσμικές εκδηλώσεις, αφού δεν θέλει να γίνεται και θέμα συζήτησης στις εκπομπές - δείτε βίντεο από έξοδο με τον αγαπημένο της, την κόρη της και τον πρώην σύντροφό της.

Την κόρη της όμως δεν την κράτησε μακριά από τα φώτα, αφού και η ίδια η Παολίνα έχει έναν δυναμικό χαρακτήρα, όπως άλλωστε μπορεί κανείς να διαπιστώσει τόσο από τις αναρτήσεις της στο Instagram όσο και από τα βίντεο της στο Tik Tok. Από μικρή μάλιστα την έπαιρνε μαζί της στα μπουζούκια, γεγονός που είχε φέρει πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Η Παολίνα όμως πλέον έχει μεγαλώσει είναι 20 χρονών και η μητέρα της είναι πολύ περήφανη για την γυναίκα που έχει γίνει. Πριν μερικές ώρες μάλιστα, η Πάολα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

Η κοινή φωτογραφία Πάολα - Παολίνας και τα σχόλια

Η φωτογραφία τους μάλιστα μέσα σε λίγη ώρα κατάφερε να συγκεντρώσει εκτός από χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια. Οι followers της τραγουδίστριας έπαθαν πλάκα από την ομοιότητα τους ενώ άλλοι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφες είναι.

Η παραφιλολογία γύρω από το όνομα της Πάολα

Μία νέα και πολύ εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Πάολα στην εκπομπή Πρωινό μας, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 16/5 με την ίδια να κάνει σχόλια για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τα καλλιτεχνικά.

Με πολύ αγάπη την είδαμε να μιλάει για το μοναχοπαίδι της, την Παολίνα, με την οποία έχει πολύ δεμένη σχέση. Η λαϊκή τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα, πως παρά το γεγονός, πως την έκανε σε μικρή ηλικία (δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφοράς έχουν) εκείνη εξακολουθεί να αγχώνεται για εκείνη.

Στη συνέχεια, με αφορμή τη συζήτηση για την κόρη της και το ηλικιακό κομμάτι είδαμε την Πάολα να εκνευρίζεται με όσα λέγονται όλα αυτά τα χρόνια για την δική της ηλικία, μιας και στο wikipedia μπορεί κανείς να βρει κανείς 4 διαφορετικά νούμερα.

«Η αλήθεια είναι...είμαι νέος άνθρωπος, αν και υπάρχει η φήμη ότι είμαι μεγάλη. Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και στο Wikipedia. Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές έχω...Ποια είναι άραγε η σωστή;», είπε η Πάολα.