Χείμαρρος η Παναγιώτα Βλαντή κατά Γιώργου Κιμούλη: «Βασάνιζε κόσμο στο θέατρο»

Δηλώσεις κόλαφος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Ντονατέλλα Αδάμου, παραχώρησε η Παναγιώτη Βλαντή. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κίνημα Metoo λέγοντας πως ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχάσει. Μάλιστα, δήλωσε λάθος που ο κόσμος στηρίζει τον Γιώργο Κιμούλη κατά την επιστροφή του στο θέατρο.

Η δήλωση της Παναγιώτας Βλαντή για τον Γιώργο Κιμούλη

Σε ό,τι αφορά το κίνημα Me Too, έχεις πει ότι δεν θα ήθελες ο κόσμος να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί.

Ναι και το επαναλαμβάνω επειδή ο κόσμος έχει την τάση να ξεχνά, ότι ελπίζω να μην ξεχάσει. Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ.

Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως -το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν «γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;»-, δε ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει!

Να σημειώσουμε πως η Φωτεινή Μπαξεβάνη κατέθεσε μήνυση εναντίων της Δώρας Χρυσικού για την υπόθεση Κιμούλη!

Άγνωστο περιστατικό πριν την καταγγελία της Ζέτα Δούκα με τον Κιμούλη

Να θυμίσουμε, πως η Δούκα έχει κατηγορήσει τον Κιμούλη για άσχημη συμπεριφορά κατά τη συνεργασία τους! Μέσα από το Mega Καλημέρα την Παρασκευή 28/4 έγινε γνωστό, πως πριν το metoo της Δούκα υπήρχαν σημάδια, πως κάτι δεν πήγαινε καλά ανάμεσά τους.

Πιο αναλυτικά, Κιμούλης και Δούκα στο παρελθόν ήταν καλεσμένοι σε ίδια εκπομπή του κρατικού καναλιού, με την ηθοποιό να γίνεται γνωστό, πως είχε ζητήσει να μην έρθει σε καμία επαφή μαζί του, ενώ μάλιστα είχε ετοιμαστεί σε διαφορετικό καμαρίνι και έτσι δε συναντήθηκαν ποτέ στο πλατό, αλλά ούτε και στα παρασκήνια!