Αγνώριστη με ξανθά πλατινέ μαλλιά η Σοφία Χατζηπαντελή - Χαλασμός με την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Εντελώς διαφορετική!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σοφία Χατζηπαντελή
Instagram / Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή, άφησε σίγουρα το στίγμα της στην ιστορία του GNTM, αφού ακόμη και μετά από αυτό ο κόσμος την συζητάει, ενώ οι ακόλουθοί της στα social media έχουν "εκτοξευθεί". Πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν φοβάται να δοκιμαστεί και να "τσαλακωθεί", ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως το σήμα κατατεθέν της είναι τα ενωμένα της φρύδια (δείτε εδώ την ολόγυμνη φωτογραφία της).

Την γνωρίσαμε ως μαυρομάλλα στο παιχνίδι, όμως λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι άρχισε να πειραματίζεται και από μελαχρινή έγινε τζίντζερ. Μετά το τζίντζερ, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει την μεγαλύτερη αλλαγή που έχει κάνει ποτέ και έτσι έβαψε τα μαλλιά της κατάξανθα, σχεδόν πλατινέ.

Δείτε επίσης: Με αποκαλυπτικό μπούστο & πέτρες σε όλο το φόρεμα - Απαστράπτουσα η Χατζηπαντελή στο Φεστιβάλ των Καννών

Η νέα εικόνα της Σοφίας Χατζηπαντελή με ξανθό πλατινέ μαλλί

Έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το νέο της look, ενώ ανέβασε πρόσφατα και το βίντεο με την διαδικασία που ακολούθησε για να γίνει μία άλλη! Σε άλλους, φυσικά, η αλλαγή αυτή άρεσε πολύ, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που την προτιμούν είτε μελαχρινή είτε τζίντζερ. Τα σχόλια ποικίλουν.

Μίλησε ανοιχτά για το unfollow στην Καγιά

Καλεσμένη σε εκδήλωση μόδας, βρέθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή. Το μοντέλο που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και το όνομα της Βίκυς Καγιά.

Όπως είχε γραφτεί, οι δυο γυναίκα που συνεργάστηκαν στο GNTM, είχαν κόντρα και μάλιστα στα παρασκήνια του στο STAR πολλές φορές είχαν τσακωθεί.

Γεγονός για να πυροδοτήσει τις εν λόγω φήμες, στάθηκε το unfollow που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή την Βίκυ Καγιά στο Instagram.

«Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου. Κάθε Σαββατοκύριακο, τη Μαρίτσα Χατζηπαντελή την κάνω unfollow. Δεν θέλω να δω τι κάνεις, sorry, unfollow. Και τις καλύτερές μου παρέες τις κάνω unfollow. Η Βίκυ Καγιά έκανε πολλά post και είπα παιδιά βαρέθηκα. Η Βίκυ είναι πάρα πολύ καλή γυναίκα και είμαι ευχαριστημένη που με κάλεσε να κάνω το GNTM», απάντησε η Σοφία.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητιούνται για την παρουσίαση του Shopping Star, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το STAR, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε: «Πρώτη φορά άκουσα το όνομά μου για το Shopping Star. Δεν ξέρω. Άκουσα ότι εδώ στην Ελλάδα είναι εκπληκτικό πρόγραμμα. Θα ήταν εκπληκτική εμπειρία αν μπορούσα να το κάνω».