Έφαγαν μπέργκερ, επισκέφθηκαν μουσεία και μαγαζιά - Ονειρικές διακοπές για την Τατιάνα Στεφανίδου και την Λυδία Ευαγγελάτου στην Αμερική

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφαγαν μπέργκερ, επισκέφθηκαν μουσεία και μαγαζιά - Ονειρικές διακοπές για την Τατιάνα Στεφανίδου και την Λυδία Ευαγγελάτου στην Αμερική

Έχοντας επιστρέψει από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, όπου επισκέφθηκαν με το σκάφος τους διάφορα ελληνικά νησιά (δείτε βίντεο και φωτογραφίες), η Τατιάνα Στεφανίδου επισκέφθηκε την κόρη της στην Αμερική, όπου κάνει τις σπουδές της.

Η παρουσιάστρια περίπου δυο εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα του T-live στον ALPHA, ετοίμασε τις βαλίτσες της και με το αεροπλάνο ταξίδεψε στις ΗΠΑ για τα μάτια της μονάκριβης κόρης της. Μητέρα και κόρη έχουν πολλά κοινά και τους αρέσει να περνάνε χρόνο μαζί.

Η ανάρτηση της Στεφανίδου με την κόρη της στην Αμερική

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τατιάνα Στεφανίδου έχει δημοσιεύσει πολλές από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, την Νέα Υόρκη.

Αφού γευμάτισαν σε κιριλέ εστιατόριο και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους, άλλη ημέρα έκαναν την βόλτα τους σε μουσεία, ενώ περπάτησαν σε πολυσύχναστους δρόμους και μπήκαν σε μαγαζιά.

Που βρισκόταν εκείνες τις ημέρες ο Νίκος Ευαγγελάτος;

Αν ανατρέξει κανείς στο λογαριασμό του Ηλία Ψινάκη στο instagram θα πάρει μία σύντομη ιδέα σχετικά με τους σταθμούς, που περιείχε το φετινό καλοκαίρι για τον πετυχημένο manager καλλιτεχνών(δείτε τον εδώ να τα σπάει σε μαγαζί στα παράλια της Τουρκίας).

Μετά την Αίγινα λοιπόν, ταξίδεψε στο Αγκίστρι εκεί, όπου συναντήθηκε με τον καλό του φίλο Νίκο Ευαγγελάτο, με τους δύο κυρίους να απολαμβάνουν χρόνο μαζί στην παραλία Απόνησος.

Μέσα από τη φωτογραφία, που δημοσίευσε λοιπόν ο Ψινάκης με τον Νίκο Ευαγγελάτο βλέπουμε τον πρώτο με λευκό λινό πουκάμισο και χρυσά κοσμήματα και τον δεύτερο με χακί t-shirt.

«Μου είπε ότι είναι φίλος μου…», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης.