Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ελενώρα Μελέτη σήμερα Πέμπτη 14/9 στην εκπομπή της Mega Καλημέρα. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του Γιώργου Καραμίχου στο Στούντιο 4, όπου αναφέρθηκε στην κόρη του.
Η παρουσιάστρια λοιπόν, περιέγραψε ένα περιστατικό με την κόρη της, όταν την έπιασε να κλαίει μέσα στο δωμάτιο της αλλά και το πως το αντιμετώπισε, θέλοντας να περάσει το μήνυμα πως πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά μας.
Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για την κόρη της
«Θυμάμαι πριν από κάποια χρόνια – όχι σε αυτό τον σταθμό – που πέρναγα δύσκολα επαγγελματικά. Προσπαθούσα, όταν έμπαινα στο σπίτι να βάζω ένα προσωπείο χαράς και ευτυχίας για να αφήνω τα προβλήματα έξω. Αυτό μου διόγκωνε το αρνητικό συναίσθημα που ένιωθα.
Ένιωθα ότι υποκρίνομαι στο παιδί μου. Κάποια στιγμή λοιπόν, έχω μπει μέσα στο δωμάτιο και κλαίω γοερά. Και μπαίνει εκείνη τη στιγμή η Αλεξάνδρα η οποία είχε ηλικία 2,5 στα 3. Με είδε, κατάλαβε ότι κλαίω. Με ρώτησε και της απάντησα ότι αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα στη δουλειά αγάπη μου. Και το παιδί έφυγε από το δωμάτιο, πήγε στο δικό του και μου έφερε ένα χαρτομάντιλο και δάκρυα.
Εγώ θεωρώ ότι στα παιδιά θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε αμιγώς ειλικρινείς. Μόνο ειλικρινείς. Δεν μπορούμε να τα προστατεύουμε και να τους δείχνουμε ότι είμαστε πάντα τέλειοι γιατί δεν είμαστε και άτρωτοι γιατί δεν είμαστε. Πρέπει να ξέρουν τα παιδιά ότι υπάρχει και ο θάνατος και η δυσκολία. Πολλές φορές και χωρίς λόγια», εξομολογήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.
Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κορούλα της
Στις 30/8, γιόρταζε ο Αλέξανδρος, η Αλεξάνδρα, ο Αλέξης, ο Άλεξ, η Αλεξία και μερικά ακόμη ονόματα και αυτό σημαίνει πως για το σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη ήταν μέρα χαράς, αφού γιόρταζε και η μικρή τους κόρη.
Η παρουσιάστρια, λοιπόν, θέλησε να της ευχηθεί δημόσια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφίας της, την οποία συνόδευσε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της σε όλους όσους γιορτάζουν.
«Αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια που βγάζουν σπίθες, σήμερα γιορτάζουν κ μαζί γιορτάζει ο κόσμος μου όλος! Χρόνια πολλά σε όλους όσοι έχουν το όνομα της ημέρας ή έναν κόσμο που γιορτάζει!», έγραψε στο προφίλ της (δείτε εδώ το τατουάζ με τον συμβολισμό για τη μικρή Αλεξάνδρα).



">
">
">
">
">
">
">