«Να λέμε τα πράγματα όπως ξεκίνησαν! Μια φράση θεωρώ ότι τον τσίγκλησε... » - Το αιχμηρό σχόλιο του Λιανού για την κόντρα Βαρδή & Φιλοθέης Μωβ

Μετά τη συναυλία για τον Αντώνη Βαρδή ήρθε το χάος ανάμεσά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Να λέμε τα πράγματα όπως ξεκίνησαν! Μια φράση θεωρώ ότι τον τσίγκλησε... » - Το αιχμηρό σχόλιο του Λιανού για την κόντρα Βαρδή & Φιλοθέης Μωβ

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί τεράστιος ντόρος γύρω από το όνομα του Αντώνη Βαρδή, αλλά και του γιου του, Γιάννη, καθώς πραγματοποιήθηκε συναυλία προς τιμήν του πρώτου, από την οποία έλειπαν οι δύο πρώην σύζυγοί του, Φιλοθέη Μωβ και Χριστίνα Μαραγκόζη, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

Η Φιλοθέη Μωβ ξέσπασε δημόσια, εξηγώντας πως η συναυλία αυτή δεν θα έπρεπε να έχει γίνει, αναφερόμενη στην "κατάρα" του αείμνηστου καλλιτέχνη, ενώ η δεύτερη αποκάλυψε πως στεναχωρήθηκε που έλειπε, όμως δεν θέλησε να δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα. Η έκταση, ωστόσο, δόθηκε, αφού ο Γιάννης Βαρδής απάντησε έντονα στην πρώτη και εκείνη συνέχισε την κόντρα τους στα κανάλια και στις κάμερες, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμη μεγαλύτερη συζήτηση γύρω από το θέμα αυτό (δείτε εδώ την έκφραση απέχθειάς της προς τον ίδιο).

Το σχόλιο του Γιώργου Λιανού για την κόντρα Γιάννη Βαρδή και Φιλοθέης Μωβ

Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος είναι καλός φίλος του καλλιτέχνη, παρακολουθώντας τα γεγονότα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, και εξέφρασε την άποψή του, δίνοντας τη συμβουλή του στον γιο του αείμνηστου τραγουδιστή.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, δήλωσε πως οι δημοσιογράφοι είναι εκείνοι που δημιούργησαν ολόκληρο θέμα, διότι εκείνοι αναζήτησαν τις πρώην συζύγους για να τις "τσιγκλήσουν", όμως θεωρεί πως ο Γιάννης Βαρδής πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω, διότι το όλο ζήτημα είναι πολύ ευαίσθητο και αφορά τον αγαπημένο του πατέρα.

«Έψαξε κάποιος δημοσιογράφος και τις βρήκε, τις έστησε μπροστά στην κάμερα και... Όχι! Να λέμε τα πράγματα πώς ξεκίνησαν και για ποιο λόγο ξεκίνησαν. Γιατί αν ξέρω ένα προσωπικό σου θέμα το οποίο σε ενοχλεί και έρθω και σε βρω και σε τσιγκλήσω, θα πάρω μία απάντηση, η οποία θα είναι χρήσιμη και για την εκπομπή μου. Να είμαστε δίκαιοι παιδιά!

Η δική μου συμβουλή προς τον Γιάννη, αν και τον ξέρω σαν χαρακτήρα και ήξερα ότι θα να αντιδράσει, είναι να παραμείνει ήρεμος. Μια φράση θεωρώ ότι τον τσίγκλησε είναι το "ευχή και κατάρα". Κακώς προκλήθηκε όλο αυτό. Από τους δημοσιογράφους προκλήθηκε όλο αυτό, αν θες να είμαι ειλικρινής, 100%».