«Είναι ο άνθρωπός μου» - Η εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα "έσπασε" τη σιωπή της για τον πολυσυζητημένο γάμο με τον Πύρρο Δήμα

Καμία αναφορά στο παιδί που περιμένουν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, όπως πρώτο αποκάλυψε το youweekly.gr, περιμένει το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Πύρρο Δήμα. Οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν τα ευχάριστα για τον εαυτό τους για πολύ καιρό, ωστόσο αποφάσισαν πως πλέον δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται και έτσι οι πρώτες φωτογραφίες της αθλήτριας με φουσκωμένη κοιλίτσα έχουν ήδη δημοσιευθεί.

Αφού ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη, όμως, αμέσως διέρρευσαν φήμες οι οποίες θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους με ένα γάμο. Η κάμερα του Super Κατερίνα συνάντησε τη μέλλουσα μητέρα με την ίδια να ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει πραγματικά.

Η απάντηση της Αφροδίτης Σκαφίδα για τον γάμο της με τον Πύρρο Δήμα

«Ένα ζευγάρι, το οποίο είναι υγιές, πρέπει ο ένας να είναι δίπλα στον άλλον, να τον στηρίζει. Το ίδιο κάνει και ο Πύρρος Δήμας, με στηρίζει σε όλα μου τα βήματα. Χαίρομαι πολύ για αυτό, γιατί είναι ο άνθρωπός μου», δήλωσε η ίδια, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην εγκυμοσύνη της. Όσον αφορά στον γάμο με τον καλό της, είπε: «Δεν είναι κάτι που το γνωρίζω αυτή τη στιγμή, δεν ακόμα στα σχέδιά μας» (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Ολυμπιονίκη για το μωρό τους).

Η τελευταία εμφάνιση που "έκρυβε" την εγκυμοσύνη της

Πριν από τρεις περίπου μήνες, ο Κώστας Σόμμερ ανακοίνωσε πως κατεβαίνει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά με την παράταξη «Αττική Μπροστά» (δείτε εδώ την ανακοίνωση). Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, λοιπόν, Το βράδυ της Δευτέρας 25/9 συγκεκριμένα, ο ίδιος πραγματοποίησε μια εκδήλωση σε γνωστό μαγαζί στον Άλιμο, στην οποία βρέθηκαν πολλοί και καλοί του φίλοι για να του δείξουν πως τον στηρίζουν.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τον ηθοποιό με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι, φυσικά, η σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του (δείτε εδώ τα τρυφερά με τη μικρή του κόρη), Βαλεντίνη Παπαδάκη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τον πολυσυζητημένο γάμο τους), η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας, αλλά και η εγκυμονούσα Μαρία Καρλάκη, η οποία ντύθηκε στα κόκκινα.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, καθώς ντύθηκε στα μπεζ, από πάνω μέχρι κάτω, με crop top και στενό παντελόνι, που τόνιζαν την σιλουέτα της. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλή κοτσίδα και επέλεξε για αξεσουάρ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα κολιέ. Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, φορούσε μπλε πουκάμισο και κρεμ παντελόνι.

Σόμμερ Παπαδάκη

Σόμμερ Παπαδάκη Σκαφίδα Δήμας Πηλαδάκης Παναγιωτακοπούλου

Σόμμερ Χαρδαλιάς

Σόμμερ Καρλάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντυμένη νυφούλα η Αφροδίτη Σκαφίδα: «Βαδίζω στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης...» - Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Πύρρο Δήμα

Ξεκίνησαν οι λιγούρες για την Αφροδίτη Σκαφίδα - Οι αποκαλύψεις για την πρώτη της εγκυμοσύνη

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει ακόμη στον Πύρρο Δήμα το φύλο του μωρού τους

«Είχαμε γεννητούρια! Αγοράκι!» - Έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσαν στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Ο Πύρρος Δήμας στην OPAP Arena - Νέα δημόσια εμφάνιση μαζί με την Αφροδίτη Σκαφίδα στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Ολλανδία

«Όλα Σ’ Αγαπάνε...» - Η κοινή εμφάνιση του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα στα γενέθλια της Βρισηίδας Ανδριώτου

Μητέρα για πρώτη φορά - Γέννησε η Βασιλική Νταντά

Μαυρισμένοι και τρελά ερωτευμένοι στα Κύθηρα - Η σπάνια φωτογραφία της Αφροδίτης Σκαφίδα με τον Πύρρο Δήμα

Με μπλε κοστούμι συνοδευόμενη από τον Πύρρο Δήμα - Η εμφάνιση της Αφροδίτης Σκαφίδα στα βαφτίσια της κόρης του Σόμμερ