«Δεν με αφορά, δεν έχω δει τίποτα» - Η αντίδραση της Μαρίας Σολωμού στην κόντρα Δανάης Μπάρκα & Mente Fuerte

H απάντηση στις φήμες περί κρίσης στην σχέση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν με αφορά, δεν έχω δει τίποτα» - Η αντίδραση της Μαρίας Σολωμού στην κόντρα Δανάης Μπάρκα & Mente Fuerte

Την Μαρία Σολωμού συνάντησε χθες 10/10 η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, με την ηθοποιό να παραχωρεί δηλώσεις. Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Mente Fuerte και την Δανάη Μπάρκα, μετά τα σχόλια της παρουσιάστριας σε ένα βίντεο της για τα πρότυπα των γυναικών και τις πλαστικές.

Μπορεί αρχικά η ίδια να μην απάντησε στην Δανάη, ωστόσο το έκανε ο σύντροφος της με μια αιχμηρή ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Instagram. H παρουσιάστρια του MEGA του απάντησε μέσω της εκπομπής Πάμε Δανάη, και στην συνέχεια ο Mente της απάντησε ξανά. Από τότε υπάρχει σιωπή ανάμεσα τους...

Σχεδόν όλες οι εκπομπές σχολίασαν την συγκεκριμένη κόντρα, με ορισμένους να βρίσκονται στο πλευρό της Μαρίας Σολωμού και άλλους να είναι στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα.

Η ηθοποιός όλο αυτό το διάστημα δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά, αποφασίζοντας να αποστασιοποιηθεί. Είναι από τους ανθρώπους της showbiz που δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά της και να την συζητάνε οι εκπομπές. Στις δηλώσεις ωστόσο, απάντησε πως δεν έχει δει τίποτα σχετικά με το όλο θέμα που δημιουργήθηκε, ενώ δεν ήθελε να αποκαλύψει τι λέει με τον Mente Fuerte σε προσωπικό επίπεδο.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για Μπαρκα και Fuerte

«Δεν με αφορά η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Mente Fuerte και την Δανάη Μπάρκα, δεν έχω δει τίποτα. Όσα λένε οι φίλοι μεταξύ τους, αυτά είναι προσωπικά», ανέφερε αρχικά σχετικά με την κόντρα τους.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις φήμες που την θέλουν να περνάει κρίση με τον σύντροφό της, απάντησε: «Σας ορκίζομαι ότι δεν βλέπω τίποτα στο internet. Δεν ξέρω ποιος με βρίζει. Δεν γκουγκλάρω τον εαυτό μου. Όποιος με πάρει και με ρωτήσει θα του απαντήσω κατάλληλα»

«Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια άποψη αλλά δεν τα βλέπω για να μην ταραχτώ», συμπλήρωσε.