«Ρε παιδιά φέρτε μου ένα κουτί με χαρτομάντηλα» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Σουξές στον αέρα του MEGA, άφωνη η Μενεγάκη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ρε παιδιά φέρτε μου ένα κουτί με χαρτομάντηλα» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Σουξές στον αέρα του MEGA, άφωνη η Μενεγάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 13/10, ο Γιώργος Σουξές, με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά, Το Ναυάγιο (δείτε εδώ τα δύο νέα πρόσωπα που εισβάλουν). Όπως συνηθίζεται, η ομάδα της Ελένης Μενεγάκη ετοιμάζει αφιερωματικά βίντεο για τα πρόσωπα που την επισκέπτονται στο πλατό, συγκεντρώνοντας στιγμές από τη ζωή και την καριέρα τους, σπουδαίες, με πολλές από αυτές να έχουν μείνει αξέχαστες στους τηλεθεατές.

Το ίδιο, λοιπόν, συνέβη και στην περίπτωση του ηθοποιού. Μετά την προβολή του, όμως, ο ίδιος "λύγισε" και δεν μπορούσε να σταματήσει τα δάκρυά του. Η παρουσιάστρια παρατηρώντας πως δεν μπορούσε να συγκρατηθεί, ζήτησε να του φέρουν μερικά χαρτομάντηλα.

Το κλάμα του Γιώργου Σουξέ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Σε είδα να γελάς, να κρύβεσαι, να κλαις. Είσαι ένας κανονικός άνθρωπος με γνήσιες αληθινές αντιδράσεις», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και ο ίδιος της απάντησε κλαίγοντας: «Είχα ένα κοστούμι πολύ φινετσάτο, αλλά δεν το φόρεσα γιατί ήταν σαν να υποδυόμουν ρόλο και ήρθα με τα καθημερινά μου ρούχα».

«Έκανες πάρα πολύ καλά, γιατί όταν βρισκόμαστε εδώ στον δικό μου χώρο, θέλω ο άλλος που είναι δίπλα μου να αισθάνεται καλά. Όταν δεν με ξέρει, θέλω να πάρουμε τον χρόνο μας και να μην σκέφτεται τίποτα, έτσι να γνωριστούμε», αποκρίθηκε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Ρε παιδιά φέρτε μου ένα κουτί με χαρτομάντηλα, μόνο αυτό δεν περίμενα να ζήσω, αλλά μου αρέσει, γιατί θα πω την αλήθεια, σε αισθάνθηκα την ώρα που ήρθες και μπήκες σα να είχε μια αγωνία».

Δείτε επίσης: «Σκέφτηκα ότι θα αυτοκτονούσα» - Το σοβαρό ατύχημα του Γιώργου Σουξέ που του σημάδεψε την ζωή