«Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μέσα στο μυαλό του...» - Το σχόλιο της Ελισάβετ Σπανού για το σάλο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Είναι σαν να τα έχει βάλει με όλους και με όλα ξαφνικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μέσα στο μυαλό του...» - Το σχόλιο της Ελισάβετ Σπανού για το σάλο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στο στόχαστρο των συζητήσεων βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά την βάφτιση του γιου του (δείτε εικόνες), μίλησε στην κάμερα και εκτόξευσε "καρφιά" τόσο για την συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου, όσο και για την Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις με την παρουσιάστρια να του απαντάει και τελικά η κατάσταση να ξεκαθαρίζεται, αλλά και με το ζευγάρι να απαντάει σχετικά με την "επίθεση" που δέχτηκε.

Και ενώ πολλοί πίστευαν πως η κατάσταση θα σταματήσει εκεί, τελικά δημοσιογράφος τον κατήγγειλε για απειλητικά μηνύματα επειδή αποκάλυψε το όνομα του γιου του. Βέβαια, και το θέμα αυτό έλαβε τέλος με την συγγνώμη που αντάλλαξαν.

Η δήλωση της Ελισάβετ Σπανού για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η κάμερα λοιπόν της εκπομπής I love ΣουΚου, συνάντησε την Ελισάβετ Σπανού σε δημόσια έξοδο της και η δημοσιογράφος δεν γινόταν να μην την ρωτήσει για όλο αυτό το χαμό που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Να σημειώσουμε πως όπως έχει γραφτεί, η τραγουδίστρια διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που έχει απασχολήσει για τέτοιου είδους ζητήματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τα μέσα. Αν όλα αυτά είναι πραγματικότητα, που μάλλον ειναι, όσον αφορά τον συνάδελφό σας τον δημοσιογράφο, είναι πάρα πολύ κακή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μέσα στο μυαλό του Δημήτρη, τι έχει πάθει. Είναι σαν να τα έχει βάλει με όλους και με όλα ξαφνικά. Το οποίο είναι λίγο περίεργο», ανέφερε αρχικά για το σάλο με τις κόντρα που δημιουργήθηκαν μετά τις δηλώσεις του.

Και συνέχισε: «Εγώ έχω πολύ καλή εικόνα για τον Δημήτρη, ένα γλυκό παιδί τον θυμάμαι. Και ένα γλυκό παιδί τον θυμάμαι και πρόπερσι που είχα πάει στην εκπομπή».