«Υπάρχουν οι άνθρωποι που θα...» - Όλα όσα αποκάλυψε η Τζένη Καζάκου για την σύγκριση με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη 

«Μου ήταν άβολο όταν έγιναν οι Συμπέθεροι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για τον ρόλο στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη και την μοιραία σύγκρισή τους μίλησε μεταξύ άλλων η Τζένη Καζάκου το πρωί της Τετάρτης 18/10, στην εκπομπή του Alpha Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Η νεαρή ηθοποίος αναφέρθηκε και στις εξελίξεις της σειράς που συμμετέχει (δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις).

Όλα όσα αποκάλυψε η Τζένη Καζάκου για την σύγκρισή με τη γιαγιά της

«Η Γεωργία θα ήθελε ιδανικά να μεγαλώσει μαζί με τον Πάρη το παιδί της. Θα μάθει όμως τελικά τι έχει κάνει ο Πάρης στην Αμαλία και θα δούμε αν θα συνεχίσει να είναι μαζί του ή όχι. Θα δούμε όλα τα στάδια της σχέσης που θα περάσουν».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι για όλους τους ρόλους που έχει υποδυθεί έχει περάσει από κάστινγκ. «Σε αυτά που με έχετε δει ήταν θετική απάντηση και σε άλλα δεν ήταν. Σε κάθε δουλειά ψάχνουν συγκεκριμένα άτομα οπότε δεν το βρίσκω υποτιμητικό».

«Υπάρχουν οι άνθρωποι που θα με συγκρίνουν και άλλοι που με βλέπουν ως Τζένη, δεν μπορώ να κάνω κάτι» είπε η Τζένη Καζάκου για τη γιαγιά της.

«Είμαι καλά. Δεν θα κρυφτώ για τις επιλογές μου αλλά δεν θα βγω να το φωνάξω κιόλας. Δεν θα το αρνηθώ αλλά ούτε θα το ανεβάζω και να το τρέχω. Θα μπορούσα να μεγαλώσω μόνη μου ένα παιδί ειδικά αν ήμουν ανεξάρτητη οικονομικά» είπε.

Η Τζένη Καζάκου απάντησε και για το αν ήταν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα. «Μου ήταν άβολο όταν έγιναν οι Συμπέθεροι γιατί δεν είχα συνηθίσει να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη. Με τον Ντάνιελ ήμαστε φίλοι».

Δείτε εδώ το βίντεο: