Ποιος θα είναι ο κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του Matthew Perry

Ξεπερνά τα 120 εκατομμύρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ποιος θα είναι ο κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του Matthew Perry

Λίγες μόνο ημέρες έχει φύγει από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Matthew Perry, τον οποίο λατρέψαμε από το ρόλο του αστείου Τσάντλερ, στη δημοφιλή κωμική σειρά "Φιλαράκια". Η διεθνής αλλά και ελληνική showbiz έχει βυθιστεί στο πένθος ενώ αναμένουμε ακόμα τις τοξικολογικές εξετάσεις του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο βρέθηκε νεκρός το Σάββατο μέσα στο υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, όπως δήλωσαν οι πηγές επιβολής του νόμου στους LA Times. Το σώμα του εντόπισε η αστυνομία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πνίγηκε ύστερα από καρδιακή ανακοπή.

Ποιος τελικά θα είναι ο κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του Matthew Perry

Απορίας άξιο, έιναι ποιος θα κληρονομήσει τελικά τη μεγάλη περιουσία του ηθοποιού, η οποία ξεπερνά τα 120 εκατομμύρια τη στιγμή του θανάτου του. Το ποιος τελικά θα είναι ο κληρονόμος είναι μια πληροφορία την οποία όλοι περιμένουν να μάθουν.

Λέγεται ότι ο αγαπημένος ηθοποίος έβγαζε 1 εκατομμύριο την εβδομάδα όσο γυρίζονταν τα Φιλαράκια ενώ συνέχισε να λαμβάνει χρήματα και από τις επαναλήψεις. Στην περιουσία αυτή προστέθηκαν και έσοδα από την πώληση σπιτιών αλλά και οι πωλήσεις από την αυτοβιογραφία του.

Είναι γνωστό ότι μέχρι την ημέρα του θανάτου του, δεν είχε ούτε παιδιά, ούτε σύζυγο αλλά ήταν κοντά στη μαμά του Suzanne Perry, τον πατριό του Keith Morrison και τον πατέρα του John Bennett Perry ενώ έχει και 5 ετεροθαλή αδέρφια. Ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο ηθοποιός είχε διαθήκη. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει οι γονείς του Perry θα γίνουν κληρονόμοι της περιουσίας του.

Το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για τον θάνατο του

Ο προσωπικό του βοηθός, λοιπόν, επιστρέφοντας στο σπίτι, τον εντόπισε στη μπανιέρα αναίσθητο, γι' αυτό και κάλεσε το 911, χρησιμοποιώντας τις λέξεις «rescue 23», που είναι ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός και «drowning», δηλαδή πνιγμός, που είναι το πρώτο στοιχείο για τον θάνατό του.