Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Δούκισσας Νομικού με την Άννα Πρέλεβιτς - Παντρεύτηκε τον αδερφό της πριν από 5 μήνες

Έτσι την αποκαλεί δημόσια η Άννα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ιδιαίτερη ημέρα είναι η Τρίτη (7/11) για τη Δούκισσα Νομικού, η οποία έχει τα γενέθλιά της και έτσι είχε τη χαρά να δεχτεί πολλές ευχές από αγαπημένα της πρόσωπα ιδιωτικά, αλλά και δημόσια από τα social media.

Πιο αναλυτικά, η Άννα Πρέλεβιτς, με την οποία παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες ο αδερφός της, ήταν ένα από τα πρόσωπα, που έσπευσαν να ευχηθούν στη Δούκισσα για τα γενέθλια της με μια ιδιαίτερη φωτογραφία στο instagram (δείτε εδώ γιατί η Πρέλεβιτς φόρεσε δύο νυφικά).

Οι δημόσιες ευχές της Άννας Πρέλεβιτς για τη Δούκισσα Νομικού

Πιο αναλυτικά, η Άννα Πρέλεβιτς επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της και πιο συγκεκριμένα από τη στιγμή, που η Δούκισσα τους περνούσε τις βέρες, αποκαλώντας την μάλιστα ως ''δεύτερη αδερφή της''.

«Σήμερα είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα! Χαρούμενα γενέθλια στην άλλη μου αδερφή», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Πρέλεβιτς - Νομικού

Οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για τον γάμο του αδερφού της

Η αδερφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού, μίλησε στους ρεπόρτερ και τις τηλεοπτικές κάμερες και έλαμπε από την χαρά της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη. Τα καλύτερα τους εύχομαι», αρκέστηκε να πει και μάλιστα η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” απαθανάτισε την Δούκισσα να βγάζει selfie με τον ιερέα που τέλεσε το μυστήριο, μετά από επιθυμία δική του.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι από το οποίο φυσικά ανέβηκαν και διάφορα στιγμιότυπα στα social media και όπως είδαμε μεταξύ άλλων τραγούδησε ο Διονύσης Σχοινάς ενώ η Δούκισσα Νομικού χόρεψε διασκεδάζοντας με την ψυχή της μαζί με την Κατερίνα Γκαγκάκη και τη Φαίη Κυριακοπούλου.