Ενοχλημένος με τον ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης

Θα επιστρέψει το World party;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει με τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), φαίνεται να έχει νέο πρόβλημα με την επαγγελματική του ζωή. Ενοχλημένος πρέπει να είναι με το σταθμό του ΑΝΤ1 και την εκπομπή Dragons’ Den, όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Πρωινό Σουσού", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Ενοχλημένος Σάκης Τανιμανίδης με τον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με ο ρεπορτάζ, η εκπομπή δε θέλει τον παρουσιαστή ως οικοδεσπότη της. Κάτι που έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τον ίδιο, αλλά και το γεγονός, πως είχε δεν άρχισε η προβολή της στην ώρα, που είχε συμφωνηθεί αρχικά. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα μετά τα Χριστούγεννα, όπως έχει ανακοινωθεί, για ένα δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

«Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκέφτονται με τον Γιώργο Μαυρίδη να ξανακάνουν το World party ξεκίνησαν επαφές με άλλα κανάλια», ανέφερε ο ρεπόρτερ της εκπομπής. Ωστόσο, οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί αρνούνται το project, καθώς το οικογενειακό προφίλ του παρουσιαστή έχει αλλάξει, αφού είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά (δείτε εδώ το βίντεο με τις κόρες του).

Τι ισχύει και τι όχι σχετικά με την φοροδιαφυγή του παρουσιαστή;

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Espresso ο παρουσιαστής που βρέθηκε στο στόχαστρο των ελεγκτών της ΑΑΔΕ που έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε ένα ανελέητο κυνήγι εντοπισμού μαύρου χρήματος στις συναλλαγές της showbiz, να φοροδιαφεύγει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν δήλωνε τα χρηματικά ποσά που λάμβανε από εταιρίες για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων. Πρόκειται μάλιστα για πολλές χιλιάδες ευρώ. Επίσης, ειπώθηκε ότι έχει ήδη έρθει σε συνεννόηση με δικηγόρους και προέβη σε ρύθμιση των οφειλών του προς την Εφορία.

(δείτε εδώ αναλυτικά πόσα παίρνουν στο Instagram για μια ανάρτηση τους οι influencers)

Στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Τετάρτη 8/11 το περιβάλλον του Σάκη Τανιμανίδη, αποκάλυψε τι ισχύει τελικά μετά το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε.

«Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του World Party, όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει. Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 με 30.000 ευρώ όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο», ανέφερε το οικογενειακό του περιβάλλον - δείτε επίσης και τη δήλωση της Μαρίνας Βερνίκου.