Ευχάριστα νέα για τον Άλκη Κούρκουλο - Έγινε γνωστό πως με την σύντροφό του...

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Άλκης Κούρκουλος όλα τα χρόνια της επιτυχημένης καριέρας του προσπαθεί να απασχολεί τα media μονάχα με το έργο του, γι' αυτό και δεν είναι γνωστά πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή. Στο παρελθόν, όμως, υπήρξε σε διάφορες σχέσεις, οι περισσότερες από αυτές ήταν μακροχρόνιες, και κάποιες από τις συντρόφους του είναι διάσημες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου, η ηθοποιός Χρύσα Παππά και η Ευγενία Δημητροπούλου, που παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της).

Δεν έχει κάνει ποτέ το βήμα προς τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς, όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του, ο γάμος δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει, ενώ όσον αφορά στη δημιουργία οικογένειας έχει δηλώσει πως δεν έκανε παιδιά, γιατί δεν έτυχε, αν και υπήρξαν στιγμές που θέλησε να αποκτήσει.

Τα ευχάριστα νέα για την προσωπική ζωή του Άλκη Κούρκουλου

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μίας άλλης γυναίκας, που ακούει στο όνομα Δήμητρα Σταθοπούλου, όμως ακριβώς επειδή είναι χαμηλών τόνων και προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, άργησαν να μαθευτούν τα νέα, ενώ το ζευγάρι είναι μαζί για πάνω από ενάμιση χρόνο (δείτε εδώ ποιο είναι το επάγγελμά της και περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της).

Παρόλα αυτά, μαθεύτηκε, ύστερα από δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Real News και ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, πως οι δυο τους προχώρησαν τον δεσμό τους και έκαναν το επόμενο βήμα. Ξεκίνησαν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Εκείνη έχει μετακομίσει στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη, έχοντας μεταφέρει εκεί τα πράγματά της, χωρίς όμως να έχει ξενοικιάσει το παλιό της σπίτι ακόμα. Έτσι περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν και το απολαμβάνουν.

Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο γνωστός ηθοποιός πήγε να καμαρώσει τη σύντροφό του στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, όπου εμφανιζόταν στη συναυλία "Ιωνία: Πύλη στον χρόνο 1922-2023". Οι Μελίνα Ασλανίδου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Άκης Δείξιμος, μαζί με τους Δήμητρα Σταθοπούλου και Ανδρέας Λάφης ένωσαν ένωσαν τις φωνές τους και τα ταλέντα τους σε ένα πρωτότυπο μουσικό ταξίδι από το 1922 μέχρι και το σήμερα.

Δείτε επίσης: Πήγε ο Άλκης Κούρκουλος στην αποχαιρετιστήρια τελετή της νονάς του, Μαίρης Χρονοπούλου;

Έτσι, ο ηθοποιός βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό για να την καμαρώσει, αλλά και να απολαύσει τη μουσική, και την καλή του φίλη, Μελίνα Ασλανίδου, όπου έβγαλαν και φωτογραφίες μαζί. Δυστυχώς, ο φωτογραφικό φακό δεν κατάφερε να αποθανατίσει το ζευγάρι μαζί.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από εκείνη τη νύχτα:

Δήμητρα ΣταθοπούλουΑσλανίδου ΚούρκουλοςΙωνία Η Πύλη του χρόνου