Δύσκολο το πρώτο βράδυ της Μιχαλάκη και του Παπαγεωργίου στο σπίτι με το μωρό - «Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα...»

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολο το πρώτο βράδυ της Μιχαλάκη και του Παπαγεωργίου στο σπίτι με το μωρό - «Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα...»

Δυο χρόνια μετά το γάμο τους στην Σύρο, Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η ηθοποιός πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους, καρπό του έρωτα τους και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Λίγο μετά το εξιτήριο, που έγινε έκτακτα σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, για το πρώτο βράδυ που πέρασαν στο σπίτι τους με το μωράκι τους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου για το παιδί του

«Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα, η χαρά είναι πάρα πολύ μεγάλη, αλλά θα μου επιτρέψετε επειδή είναι ιδιωτική στιγμή, να μην κάνω παραπάνω δηλώσεις. Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και πραγματικά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Το πρώτο βράδυ στο σπίτι με τη μπέμπα ήταν δύσκολο, αλλά υπέροχο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ξετρελαμένη με το εγγόνι της η Φιλαρέτη Κομνηνού

Στο πλευρό του ζευγαριού βρίσκονται και οι γονείς του, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Φιλαρέτη Κομνηνού, η πεθερά της ηθοποιού.

Η ίδια είναι ξετρελαμένη με την εγγονή της (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις), γι' αυτό κάθεται και την χαζεύει όλη μέρα. Μάλιστα, την τραβά συνεχώς φωτογραφίες, δημοσιεύοντας μία από αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Πέμπτη 23/11. Η κόρη του γιου της βρισκόταν στην αγκαλιά του εκείνη την ώρα και τα μικρά πατουσάκια της έβγαιναν από την κουβερτούλα με την οποία την είχαν τυλίξει.

«Στην Αγκαλιά του πατερούλη της!!!Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε επίσης: Είναι ίδιος με τον Παπαγεωργίου - Αυτός είναι ο πατέρας του ηθοποιού και πρώην σύζυγός της Φιλαρέτης Κομνηνού

Φιλαρέτη Κομνηνού εγγονή