«Αν πάρουμε εκπομπές της Ζήνας Κουτσελίνη υποψιάζομαι ότι θα..» - Ο Βαγγέλης Περρής στηρίζει σταθερά Μαίρη Συνατσάκη

«Άρα λες ότι και η Ζήνα έχει κάνει τα μικρά της εγκλήματα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Κλιμακώνεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και στη Ζήνα Κουτσελίνη με αφορμή τις δηλώσεις της παρουσιάστριας για τη γνωστή Influencer. Συγκεριμένα είχε καταγγείλει ότι σε εκπομπή πριν απο μερικά χρόνια είχε βρίσει την κόρη της (δείτε εδώ το στιγμιότυπο της εκπομπής).

Το απόσπασμα ωστόσο, της συνέντευξης της παρουσιαστριάς που διαβάστηκε στην εκπομπή της Μαίρης Συνατσάκη και του Δημήτρη Ουγαρέζου ήταν από το περιοδικό YOU (δείτε εδώ).

Από χθες 28/11, λοιπόν, έχει δημιουργηθεί ένα ντόμινο δηλώσεων τόσο ανάμεσα στις δύο γυναίκες όσο και στις εκπομπές που αναπαράγουν το συγκεκριμένο θέμα. Σήμερα, παρά την πρώτη απάντηση της γνωστής influencer μετά τα όσα ειπώθηκαν (δείτε εδώ), η Ζήνα Κουτσελίνη εξαπέλυσε ξανά τα πύρα της μέσω ανάρτησής της.

«Συνατσάκη μίλα για τις πλαστικές μου! Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα σατανά... Γελάω με τις πλαστικές όχι με τα κιλά. Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα».

"Κόλαφος" ο Βαγγέλης Περρής για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Με αφορμή λοιπόν, την κόντρα αυτή, ο Βαγγέλης Περρής μίλησε ξανά, (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα του για την Μαίρη Συνατσάκη), μέσα από το Το Πρωινό, για το συγκεκριμένο θέμα, και αυτή τη φορά "πέταξε" τα καρφιά του στη Ζήνα Κουτσελίνη για τις δικές της δηλώσεις σε εκπομπές.

«Αν πάρουμε εκπομπές της κ. Κουτσελίνη, υποψιάζομαι ότι θα δούμε ότι έχουν ειπωθεί πράγματα κατά άλλων γυναικών, έχουν ακουστεί φωνές ψεύτικες που δεν ανήκαν στο όνομα το οποίο έμπαινε από κάτω» ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής

«Άρα λες ότι και η Ζήνα έχει κάνει τα μικρά της εγκλήματα στην πορεία της» διευκρίνησε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όπως όλοι και νομίζω ότι είναι πολύ μονομερές να επαναφέρουμε στην επικαιρότητα και μάλιστα να του αποδώσουμε χαρακτηριστικά που δεν τα έχει» είπε ο Βαγγέλης Περρής.