«Σέβομαι την άποψή της! Δεν μπορώ...» - Η πρώτη αντίδραση της Οικονομάκου για την κόντρα Κουτσελίνη και Συνατσάκη

«Τώρα μια παρεξήγηση ένα ύφος που μπορεί να παραπέμπει κάπου αλλού...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σέβομαι την άποψή της! Δεν μπορώ...» - Η πρώτη αντίδραση της Οικονομάκου για την κόντρα Κουτσελίνη και Συνατσάκη

Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών που συνάντησαν την Αθηνά Οικονομάκου σε δημόσια έξοδο της, την ρώτησαν σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και την Ζήνα Κουτσελίνη. Για όσους δεν γνωρίζουν, η παρουσιάστρια κατηγόρησε την influencer πως όταν παρουσίαζε την εκπομπή "Σπάτα live" μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, είχαν βρίσει την κόρη της.

Μπορεί Δημήτρης και Ζήνα να τα έχουν λύσει μεταξύ τους off κάμερας, ωστόσο, με την Μαίρη ποτέ δεν μίλησα, και όπως δήλωσε η τελευταία δεν γνώριζε πως η παρουσιάστρια του STAR είχε κάποιο πρόβλημα μαζί της.

Και ενώ η κόντρα συνεχίζεται με δεύτερη κατηγορία της Ζήνας Κουτσελίνη πως η Μαίρη Συνατσάκη την είχε προσβάλει για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της, εκείνη δεν διστάζει να της απαντάει - δείτε εδώ την δήλωση της.

Η πρώτη αντίδραση της Οικονομάκου για την κόντρα Συνατσάκη - Κουτσελίνη

Όταν η Αθηνά Οικονομάκου ρωτήθηκε σχετικά - αφού συνεργάζονται με την influencer στο Project Soma - απάντησε: «Δεν έχω δει τι έχει γίνει με την Συνατσάκη και την Κουτσελίνη. Της έχω εμπιστοσύνη. Σέβομαι την άποψή της. Δεν μπορώ να πάρω θέση για ότι έγινε γιατί δεν γνωρίζω αλλά η Μαίρη δεν νομίζω να τα είπε έτσι ακριβώς. Τώρα μια παρεξήγηση ένα ύφος που μπορεί να παραπέμπει κάπου αλλού.. δεν ξέρω».

Επίσης, η ηθοποιός ρωτήθηκα αν έχει κλείσει ο κύκλος για εκείνη στην τηλεόραση ή θα επέστρεφε, ενδεχομένως και στο πλευρό της για να παρουσιάσουν κάποιο project στην τηλεόραση.

«Δεν νομίζω να έχει κλείσει ο κύκλος της τηλεόρασης για την Μαίρη Συνατσάκη», είπε χαρακτηριστικά.