Άννα Βίσση: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της - Τι συνέβη;

Η επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα της εναλλακτικής μουσικής σκηνής, Άννα Βίσση, πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής συγκεκριμένα, προκειμένου να επισκεφτεί τη μονάκριβη κόρη της, Σοφία Καρβέλα, η οποία ζει εκεί. Από το ταξίδι της μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που διατηρεί, αλλά αποκάλυψε και τον πραγματικό λόγο, που βρέθηκε στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ τις δημοσιεύσεις της).

Μπορεί να έβαλε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά αυτές δε σταματούν ποτέ για τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Παρόλα αυτά, πριν από λίγο έγινε γνωστό, πως η επικείμενη πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο, που εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια, και έχει στην κατοχή της, "Hotel Ερμού", δε θα γίνει αυτή την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, όπως ήταν προγραμματισμένη, αλλά αναβάλλεται.

Η ανακοίνωση για την αναβολή της πρεμιέρας της Άννας Βίσση

«Νέα ημερομηνία πρεμιέρας!

Η διεύθυνση του «Hotel Ερμού» ανακοινώνει πως η πρεμιέρα των εμφανίσεων μεταφέρεται για την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, για σοβαρούς τεχνικούς λόγους.

Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την αναβολή της πρεμιέρας και κλείνουμε ραντεβού από τις 15 Δεκεμβρίου για να ζήσουμε μαζί το απόλυτο show, που για ακόμα μία φορά έχουν ετοιμάσει η Άννα Βίσση και οι συνεργάτες της.

Από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η μουσική καρδιά της Αθήνας θα χτυπήσει ξανά δυνατά, με την Άννα Βίσση στο «Hotel Ερμού» για 8η συνεχόμενη χρονιά!», έγραφε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου στο Facebook.

Το τραγούδι της Άννας Βίσση στη σκηνή με τα εγγόνια της

Η καλλιτέχνιδα απολαμβάνει τη συμπλήρωση των 50 χρόνων καριέρας της στο χώρο της μουσικής και μάλιστα τα γιόρτασε μέσα από τις συναυλίες, που έδωσε όλο το καλοκαίρι, ανά την Ελλάδα με τελευταία της στάση ήταν στο νησί της Σχοινούσας.

Εκεί λοιπόν, την απόλαυσε πλήθος κόσμου, που αγαπάει όλα αυτά τα χρόνια το φαινόμενο ''Άννα Βίσση'' με τη μοναδική φωνή και την ατελείωτη δισκογραφία, που έχει. Ανάμεσα στο κοινό μάλιστα βρέθηκαν και πολύ αγαπημένα πρόσωπα της τραγουδίστριας.

Ο λόγος για τα εγγόνια της Άννας Βίσση, τα δύο αγόρια, που έχει φέρει στη ζωή, η κόρη της, Σοφία Καρβέλα (δείτε εδώ μαμά και κόρη με μαγιό στην παραλία). Πολύ συγκινητική μάλιστα ήταν η στιγμή, που οι δύο τους ανέβηκαν στη σκηνή με τη γιαγιά τους να τραγουδάει, έχοντας τους στο πλευρό της.

H στιγμή απαθανατίστηκε από το κοινό και πολλοί μάλιστα δημοσίευσαν βίντεο στο Tik Tok.