«Προσεύχομαι για αυτόν, τον αγαπάω πάρα πολύ...» - "Λύγισε" η Ειρήνη Παπαδοπούλου στον αέρα του "Πρωινού" για τον Βασίλη Καρρά

«Συγκινούμαι πολύ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Προσεύχομαι για αυτόν, τον αγαπάω πάρα πολύ...» -

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού παραχώρησε, το πρωί της Παρασκευής 8/12, η Ειρήνη Παπαδοπούλου με αφορμή το νέο της τραγούδι. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για τον Βασίλη Καρρά και το πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει.

Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα, ο αγαπημένος Βασίλης Καρράς δίνει την δική του μάχη με την υγεία του ενώ νοσηλεύτηκε και σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Οι εξελίξεις, ωστόσο ήταν ευχάριστες για καθώς έχει πάρει εξιτήριο και πλέον βρίσκεται ήρεμος στο σπίτι του μαζί βέβαια με την οικογένειά του, τη σύζυγό του και την αγαπημένη του κόρη. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε και τα 70α γενέθλια του (δείτε εδώ)

"Λύγισε" η Ειρήνη Παπαδοπούλου για τον Βασίλη Καρρά

«Πιστεύω πάρα πολύ απλά δεν το εξέφραζα. Δεν μου αρέσει να παίρνω θέση και να επηρεάζω. Δεν κρύβω το τι πιστεύω, πιστεύω πάρα πολύ. Βαφτίστηκα Χριστιανή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Με έχει προστατέψει θεωρώ από πάρα πολλά χειρότερα που θα μπορούσαν να μου συμβούν.»

«Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τον Βασίλη Καρρά. Ερχόμενη εδώ σήμερα η πρόσθεση μου είναι να πάω στο Χωριό της Ειρήνης άμεσα και σύντομα. Θέλω πάρα πολύ να τον δω από κοντά, τον αγαπάω πάρα πολύ, τον έχω στην καρδιά μου και εύχομαι και εύχομαι να νικήσει ό,τι τον πολεμά. Συγκινούμαι πολύ...»

«Θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω από κοντά αλλά καταλαβαίνω ότι το οικογενειακό περιβάλλον προστατεύει και το σέβομαι αυτό. Στο παρελθόν που είχε ξαναπεράσει δύσκολα ήμουν εκεί στο πλευρό του, γνωρίζω τη γυναίκα του, αυτό το θαυμαστο πλάσμα που είναι στήριγμα του και δύναμη του. Προσεύχομαι για τον Βασίλη, τον αγαπάω πάρα πολύ. Στο παρελθόν με είχε αγκαλιάσει με την φτερούγες του.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της Απόστολίας Ζώη για τη γνωριμία της με τον Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σταθεί στο πλευτό τους. Το πρωί της Πέμπτης 16/11, στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, η Αποστολία Ζώη, μίλησε για την γνωριμία της με τον αγαπημένο τραγουδιστή.

«Εγώ είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος. Δεν μοιράζομαι τα μυστικά μου ιδιαίτερα, είμαι σφήκα σε αυτό. Τον είχα βρει ένα βράδυ, με ρώτησε "τι κάνεις, μικρή;", του είπα όλα μου τα θέματα και μου έγραψε επί τόπου ένα τραγούδι» αποκαλύπτει η Αποστολία Ζώη.

«Δεν το ξεχνάω αυτό. Δεν το ‘χω βγάλει, πρέπει να το βρω αυτό, υπάρχει σε κάποιο κινητό. Είναι ένας άνθρωπος που σου βγάζει από μέσα σου όλη την ειλικρίνεια σε δευτερόλεπτα. Έχει χάρισμα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Θέλω να είναι καλά, να μην είναι τίποτα το σοβαρό. Και αν είναι κάτι σοβαρό, να φύγει γρήγορα από πάνω του, να είναι περαστικά όλα και να επιστρέψει σιδερένιος»

«Μου έχει τύχει δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη που μεσουρανεί μέχρι και σήμερα. Που ο καθένας πιστεύει ότι είναι καβάλα στο άλογο και όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι από κάτω. Δεν μπορώ να πω όνομα, γιατί θα πέσουν αγωγές και δεν θέλω» δήλωσε η Αποστολία Ζώη.

Δείτε εδώ το βίντεο: