«Του αρέσει πάρα πολύ που έχω...» - Η απάντηση της Στικούδη για τις αντιδράσεις του Σερίφη στις "καυτές" εμφανίσεις της

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ όµορφα µέσα σε αυτή τη δηµιουργία που έφτιαξε ο Βασίλειος Κωστέτσος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη. Η τραγουδίστρια μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της (δείτε το φύλο του μωρού και το όνομα), ενώ αναφέρθηκε και στην "καυτή" εμφάνιση που πραγματοποίησε σε επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη

«Αισθάνοµαι πάρα πολύ καλά. Όπως και µε την πρώτη µου εγκυµοσύνη, έτσι και µε τη δεύτερη, δόξα τω Θεώ, όλα κυλάνε φυσιολογικά. Εύχοµαι να πάνε όλα καλά, όπως και µε το πρώτο µας παιδάκι, τον Βύρωνα. Το γεγονός ότι θα έρθει άλλο ένα παιδάκι στη ζωή µας µάς κάνει πάρα πολύ χαρούµενους και είναι πάρα πολύ συγκινητικό που ο Βύρωνας θα έχει αδελφάκι. Είναι κάτι που δεν το είχαµε σκεφτεί, όµως προέκυψε και προχωράµε µε πολύ ενθουσιασµό. Τον ρόλο της µανούλας τον έχω αγκαλιάσει από την αρχή µε µεγάλη αγάπη», εξομολογήθηκε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της, χαρίζοντας στον γιο της ένα αδερφάκι.

Για την εμφάνιση της από την άλλη, δήλωσε: «Εγώ δεν νοµίζω ότι «έκλεψα» κάτι (γέλια), απλώς αισθάνθηκα πάρα πολύ όµορφα µέσα σε αυτή τη δηµιουργία που έφτιαξε ο Βασίλειος Κωστέτσος για µένα. Τον εκτιµώ και τον θαυµάζω. Είναι ένας σχεδιαστής που έχει προσφέρει πάρα πολλά στη µόδα και έχει µια πορεία αξιοζήλευτη. Ήταν ένα υπέροχο σόου, όπου είχα την τιµή να συµµετάσχω. Τελευταία στιγµή προέκυψε να κάνω το closing του fashion show. Μου το πρότεινε και δεν υπήρχε περίπτωση να πω «όχι» – τον αγαπάω πάρα πολύ και περάσαµε πάρα πολύ όµορφα. Όταν φοράω δηµιουργίες και αισθάνοµαι καλά µέσα στα υπέροχα ρούχα, τα φορέµατα, τότε αυτή η χαρά και ο ενθουσιασµός που εκπέµπω φαίνονται».

«Ο Βαγγέλης χαίρεται να µε βλέπει χαρούµενη. Του αρέσει πάρα πολύ που έχω την ελευθερία µου, όπως έχει και αυτός τη δική του. Υπάρχει φοβερή επικοινωνία στο κοµµάτι της δουλειάς µου και λατρεύει κάθε µου πτυχή», συμπλήρωσε.

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Η τραγουδίστρια παρά της προχωρημένης εγκυμοσύνης της δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις (δείτε εδώ τον έντονο χορό της) και η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν την εμποδίζει να φοράει πιο "καυτά" ρούχα (δείτε εδώ τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της). Για τους παραπάνω λόγους, τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στον κυκλώνα καυστικών κριτικών, με την πρόφαση, ότι δε φροντίζει τον εαυτό της και δεν προστατεύει το έμβρυο.

Εκείνη την, Δευτέρα 4/12, αποφάσισε να απαντήσει σε όλα αυτά τα κακόβουλα σχόλια, που δέχεται μέσα από ένα βίντεο με έντονη χιουμοριστική διάθεση, το οποίο δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

«Τραγικό για μια έγκυο να χορεύει... Τραγικό για μια έγκυο να αναπνέει... Τραγικό για μια έγκυο να φοράει μαγιό... Τραγικό για μια έγκυο να τρώει... Άρα, γιατί μία έγκυος, να μείνει έγκυος; Ε;... Άσε μας κουκλίτσα μου... Θα κάνω ό,τι θέλω...», σχολίασε η αγαπημένη τραγουδίστρια, αλλά και δημοφιλές μοντέλο στο βίντεο, που δημοσίευσε, ενώ στο τέλος έφαγε επιδεικτικά ένα κομμάτι από το γλυκό της.

«Με Πολύ πολύ πολύ σκέψη...», έγραψε επίσης στη λεζάντα της ανάρτησης.