Άσχημη εξέλιξη με την πρεμιέρα του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο

Πού έγινε και τι συνέβη;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Είναι ευρέως γνωστό, ότι τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει ο "ασκός του Αιόλου" σχετικά με το κίνημα Metoo, στον καλλιτεχνικό χώρο. Πολλοί Έλληνες ηθοποιοί "έσπασαν" τη σιωπή τους σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές, που έχουν δεχτεί. Ένας από τους καλλιτέχνες, που έχουν κατηγορηθεί για τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι και ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Κιμούλης.

Υπενθυμίζουμε, πως η υπόθεση του βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, καθώς έχει δικαστικές ακόμα σε εκκρεμότητα με τη συνάδελφό του, Ζέτα Δούκα, αλλά και τη Δώρα Χρυσικού, τις οποίες έχει παραπέμψει σε δίκη (δείτε εδώ τι έχει συμβεί). Εκείνος έχει αθωωθεί πρωτοδίκως για τις κατηγορίες.

Παρόλα αυτά, όλο το γεγονός, από όσο φαίνεται έχει επηρεάσει αρκετά τη φήμη του, αλλά και την επαγγελματική του πορεία. Αφού πρόσφατα, εκείνος πραγματοποίησε πρεμιέρα σε θέατρο της Καλαμάτας, αλλά δεν είχε την αναμενόμενη προσέλευση, όπως αποκάλυψε και η πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Η Πρεμιέρα του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε πρεμιέρα σε θέατρο της Καλαμάτας με την παράσταση "Ο θεός της σφαγής", και όπως φαίνεται και από τα βίντεο, που έχουν κυκλοφορήσει, δεν είχε ιδιαίτερη προσέλευση από το κοινό. Αν και ο κόσμος, που παρευρέθηκε εκεί, χειροκρότησε την παράσταση και τον πρωταγωνιστή, ήταν πολλοί λίγοι οι θεατές.

Το βράδυ του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η χειμερινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, σε μετάφραση, σκηνοθεσία, αλλά στον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ο γνωστός ηθοποιός. Η αίθουσα γέμισε κατά το ήμισυ, αλλά είναι ένας πολύ μεγάλος χώρος, ο οποίος αποτελείται από 650 θέσεις. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι δε συνηθίζεται να ανεβαίνουν παραστάσεις, είναι πολύ πιθανό να μην είχε την προσδοκώμενη προσέλευση.